reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja tez mialam ciezka prace fizyczna.. dalam zaswiadczenie i zmienili mi stanowisko na lzejsze.. po miesiacu poszlam na L4.. wolalam nie ryzykowac..
Ogolnie moze byc tak ze ciaza jest mocna,a moze byc i tak, ze slaba.. widac ona musi sie przekonac ,moze wtedy dorosnie.. :/
Ciągle tylko słyszę , jak mnie plecy bolą, jak mnie nogi bolą. Spać mi się chce. Nie dobrze mi. I wieczne narzekanie. Ja rozumiem , że jest ciężko. Ale to ciąża. Ciągle się martwi. Żeby było dobrze. Ale która z nas tego nie robi. Już nie wiem co jej odpowiadać i co odpisywać. Na ból brzucha narzeka ale żeby na l4 wcześniej iść to nie , bo się boi , żeby jej nie wyrzucili. Wolałabym zostać bez pracy niż bez dziecka. Ale jak widać, dla niektórych dziecko to zabawka i słodką "rzecz". Mam nadzieję , że się opamięta do grudnia.

reklama
W Polsce. I sama zgłupiałam bo kilka osób mi już tak powiedziało. Dzisiaj siostra i właśnie ta szwagierka. Tyle , że ja teraz czytam. I może zwolnic, racja. Ale jak jest forma do 10 osób. I za zgodą inspekcji pracy. Więc bez szans , że kogo chce to zwalnia, mimo l4. Zwłaszcza , że już ukończyła 13 tydzień.
Wiec chyba głupot się nasłuchały ..
Kobiety w ciąży są pod ochroną i musi przedłużyć umowę do rozwiązania. Nic się w tej kwestii nie zmieniło . No chyba że jest to umowa zlecenie lub o dzieło

Ciągle tylko słyszę , jak mnie plecy bolą, jak mnie nogi bolą. Spać mi się chce. Nie dobrze mi. I wieczne narzekanie. Ja rozumiem , że jest ciężko. Ale to ciąża. Ciągle się martwi. Żeby było dobrze. Ale która z nas tego nie robi. Już nie wiem co jej odpowiadać i co odpisywać. Na ból brzucha narzeka ale żeby na l4 wcześniej iść to nie , bo się boi , żeby jej nie wyrzucili. Wolałabym zostać bez pracy niż bez dziecka. Ale jak widać, dla niektórych dziecko to zabawka i słodką "rzecz". Mam nadzieję , że się opamięta do grudnia.
Napisz jej ze juz wszystko powiedzialas w tej kwestii i ignoruj ja.. bo widze ze taka pijawka z negatywna energia sie do ciebie przyssala..

Ale twój właśnie fajnie wygląda. Nie jest taki szmaciany :)
Dziękuje, on jest z takiego śliskiego jakby materiału, bo może tego nie widać na zdjęciu. Ale bardzo przyjemny, lubie takie. Były jeszcze takie bardziej eleganckie i chyba właśnie z drutami, ale nie było rozmiaru na mój wielki biust :/

reklama
Ja dziewczyny już od 18.30 nad morzem. Rozpakowaliśmy się, prysznic, zakupy w biedronce i później plaża i siedzimy i relaks :)

Zobacz załącznik 869004Zobacz załącznik 869005Zobacz załącznik 869006
O jak cudownie.. ale odpoczniesz, zrelaksujesz się.. a potem tylko pieluchy, karmienie, przebieranie, kąpanie czyli słodkie życie mamusi ☺ ładuj akumulatory ile się da. I przesyłaj nam jak najwięcej takich zdjęć to nam też trochę dobrze zrobisz ☺

Do góry