reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Robicie mi ochotę na leczo ale koniecznie z cukini [emoji41]
Ja obecnie też w lozku, na szczęście sama bo mogłabym chyba dzisiaj zgwałcić swojego męża [emoji23] to by się chłop zdziwił [emoji18]

Mam plan wstać , zjeść śniadanko i dalej nie wiem. Pojechałabym gdzieś ale gdzie ? Do 19 sama w domciu jestem [emoji39]

Miałam plan opróżniać zamrażarkę bo już nawet lodów nie ma gdzie włożyć (tragedia) ale nie wiem czy nie zrobię dziś wyjątku i zrobię obiad z tych nudów [emoji57] a zapasy zamrażarkowe zaczniemy zjadać jutro [emoji3]

Dziewczyny może któraś z was wie :) jeden rodzić ma prawo nie chodzić na nocne zmiany jeśli ma dziecko chyba do 4lat.
Jeżeli ja jestem bezrobotna to mąż mógłby z tego prawa skorzystać ? Czy to tylko przysługuje jak oboje pracują ?
No to możesz jechać właśnie do sklepu, kupić cukinie i zrobić obiad :D

Co do nocnych zmian, nie pomogę, bo nawet nie wiedziałam o takim czymś :)

reklama
Aaaaa ja tez chce [emoji173]️ Ale Ci dobrzeee :)
My może pojedziemy któregoś dnia jak będzie ciepło na plaże do Holandii, ale to nie to samo co polskie morze. Tęskni mi się :( kiedyś co roku jeździłam, a odkąd wyjechałam za granice to juz wcale...
A czym się różni holenderskie od polskiego ? :)
Ja byłam nad polskim i tylko się wkurzalam bo pogoda co chwilę zmienna , piasek który wszędzie wchodził i zimna woda. Jak w Holandii jest gorzej to ja dziękuję :)
Hahahaha co za sen [emoji23] już myślisz o tym żeby być po ciąży i zabezpieczać się przed kolejną [emoji23]

Btw istnieją tabletki anty, które można brać przy kp prawda?
A nie słyszałaś mądrości że podczas kp nie można zajść w ciążę ?
Spróbuj tej metody [emoji6] może akurat spotkamy się za rok na sierpniowych mamach [emoji23]

Sen był jakiś głupi bo ja nawet nie myślę o tabletkach i nie zamierzam z nich korzystać [emoji6] nie wiem skąd to się wzięło w mojej głowie

Aaaaa ja tez chce [emoji173]️ Ale Ci dobrzeee :)
My może pojedziemy któregoś dnia jak będzie ciepło na plaże do Holandii, ale to nie to samo co polskie morze. Tęskni mi się :( kiedyś co roku jeździłam, a odkąd wyjechałam za granice to juz wcale...
A od siebie daleko masz nad polskie morze? Z tego co wiem, to Niemcy często podróżują nad polskie morze, chyba tam w okolice Świnoujścia?

A czym się różni holenderskie od polskiego ? :)
Ja byłam nad polskim i tylko się wkurzalam bo pogoda co chwilę zmienna , piasek który wszędzie wchodził i zimna woda. Jak w Holandii jest gorzej to ja dziękuję :)
Nie wiem, bo jeszcze nie byłam [emoji23] ale polskie ma swój klimat, do tego mam mnostwo pięknych wspomnień ❤️

Nie wiem, bo jeszcze nie byłam [emoji23] ale polskie ma swój klimat, do tego mam mnostwo pięknych wspomnień [emoji173]️
U mnie w sumie tylko wspomnienia :)
Jakoś nie poczułam uroku polskiego morze :(
Wtedy to był pierwszy wyjazd mój i mojego chłopaka . Chodziliśmy za rączki przytulalismy się w wodzie itp .. ale następny większy wyjazd był już jako mąż i żona i robiliśmy dokładnie to samo i było jakoś bardziej urokliwie :) to było już greckie morze gdzie była ciepła woda , pogoda fajna i nie było wszędzie piasku [emoji23]

reklama
Powodzenia przy goleniu :)
Mi ostatnio poszło wyjątkowo dobrze , a golilam się po omacku .. aż byłam zaskoczona [emoji57]
Daj później znać jak po wizycie :)
Ja bez lusterka to już nie próbuje☺
Hm ja to w sumie nie wiem, bo jeśli mi libido nie spadnie po porodzie to mogę być już przypadkiem w drugiej ciąży z wylotem pewnie na sierpień [emoji57][emoji57] [emoji23]

Hahahaha co za sen [emoji23] już myślisz o tym żeby być po ciąży i zabezpieczać się przed kolejną [emoji23]

Btw istnieją tabletki anty, które można brać przy kp prawda?
Moja kuzynka zaszła w trzecią ciążę od razu bo myślała , że karmiąc piersią nie zajdzie. I takim sposobem ma dwoje dzieci z jednego roku ☺

Do góry