reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tzn ja srednio lubie wode.. [emoji14] w gorach mi sie odpoczywa.. czuje sie jak w domu :p
Ja to w górach mogę być cały czas[emoji4] A jeszcze jest tyle pięknych miejsc, takich mało turystycznych i dzikich[emoji16] eh[emoji7][emoji7] Ja już sprawdzałam nosidła, bo jak tylko mały będzie stabilnie siedział i będziemy mogli go w takie wpakować, to ruszamy w góry [emoji16]

A mi sie tam srednio podobalo.. zdecydowanie wybralabym Hel [emoji14] a tak stawiam na zachodniopomorskie.. sa piekne klify tam.. nie podobalo mi sie Dziwnowie,Dziwnówku, moze dlatego ze nie lubie wydm, a klify :p
A ja wybieram właśnie okolice Gdańska :D zaręczyny miałam w Jastrzębiej Górze, panieński weekend w Sopocie. No i jeszcze bywałam we Władysławowie, na Helu itp :D same fajne wspomnienia z tych miejsc :)

Jak się uda pojechac to dam znać ;) my tam mamy 220km, Wiec tez nie jakos bardzo blisko, ale dużo blizej
Ee 220 to moment :) taka trasa nawet w ciąży jest jak najbardziej ok :)
My do babci jeździmy 160km to wyjeżdżamy rano , wracamy wieczorkiem :)
I u was chyba drogi całkiem dobre nie ? Bo tutaj jak jadę właśnie do babci do same dziury , lasy.. także w ciąży się tam nie zapuszczam

Ja to w górach mogę być cały czas[emoji4] A jeszcze jest tyle pięknych miejsc, takich mało turystycznych i dzikich[emoji16] eh[emoji7][emoji7] Ja już sprawdzałam nosidła, bo jak tylko mały będzie stabilnie siedział i będziemy mogli go w takie wpakować, to ruszamy w góry [emoji16]
My rok nie bylismy :p teskno mi tam juz :p

reklama
Ja mam dwa nosidła i też muszę sprawdzić ich użyteczność .. ja się trochę boje takiego wyjazdu z dzieckiem bo wtedy chyba odpada jakieś wyjście na górkę.. w październiku to chyba ani jak dziecka przewinąć , ani nakarmić w górach .. albo jestem jakoś zacofana i nie wiem jak możnaby to zrobić [emoji53]

Do góry