reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wyobraźcie sobie że ja nigdy nie byłam nad polskim morzem :D jak byłam młodsza to rodzice jakoś się nie interesowali koloniami - jak chciałam na wakacje to mnie na 2 miesiące wywozili na podlasie do babci :p zaś moje rodzeństwo 4 i 5 lat młodsze ode mnie jeździło na kolonie nad morze.
Mąż z rodzicami jeździł praktycznie co roku i uznał że mnie tam nie zabierze na wakacje bo strasznie go denerwowały tłumy i niekiedy polskie cebulactwo. Za to zabrał mnie 2 lata temu do Barcelony a w tamtym roku byliśmy na Fuerteventurze. Nad polskie morze wyciągnę go kiedyś przed lub po sezonie. Za rok planujemy wakacje z małym również za granicą.
W pracy go znajomy kiedyś zaczepił że gdzie w tym roku się wybiera na wakacje to odpowiedział że w tym roku wybraliśmy porodówkę :-D:-D

reklama
Czyli u Was jak by nie patrzeć się zgodzilo heh :p i to są takie bóle jak na okres tylko dużo mocniejsze ? Te kręgosłupa ?
Mega mocne.Ja miałam przy drugim porodzie. Bóle parte przy nich to Pikuś. Niby zależne od tego jak dziecko ułożone. Jak twarzyczka w stronę kręgosłupa to ponoć występują. Mówię ponoć bo gdzieś o tym usłyszałam

Mam głupie pytanie :-D jak kupujecie sobie jakiś nowy ciuch to pierzecie go przed pierwszym założeniem? Oczywiście przypuśćmy że nie ma żadnych widocznych zabrudzeń

reklama
Do góry