reklama
Szymonowa matka
Aktywna w BB
To mój synuś chyba największy 56 cm i 4140 wagi
G
gość 94049
Gość
Moja koleżanka z pracy miał w szumy. Chodziła po lekarzach i jak się ostatnio widzieliśmy to dalej było to samo...Dziewczyny oszaleje z tym uchem... Szumi mi, jest zatkane i czuje sie jakby by ktos tam wode wlewal
.... Miala tak kiedys ktoraś? Coś pomoglo?
W ciąży że starszym byłam u mamy. To był 8 tc, akurat oprócz rudego była jeszcze kotka brata. Obudzilam się w nocy, o obe obaj na mnie spały tzn na brzuchu. Koty ponoć wyczuwajaNie wiem czy są tutaj jakieś kociary ale moja kotka uwielbia kłaść się mi na brzuchu i spać gdy np oglądamy film , wcześniej oczywiście musi sobie ugniesc spanie i jakoś do soboty o tym nie myślałam ale sytuacja jak codzień Maleństwo się układa a mój mąż nagle ja goni aby nie ugniatala mi brzucha. Trochę zbaranialam bo nie myślałam o tym w ten sposób , i sama zaczęłam ją teraz uczyć aby bardziej układała się na udach.
Póki jest gdzie przyjemnie jest jak sobie leży i mruczy maluszkowi![]()
@Kacprysiowo dziękuję, jeszcze się wylegujemy, jeśli to dobre określenie przy dwójce kilulatkow
Ja już się wyleguje z bezalko Leszkiem, a M z chłopcami w Bajkolandii. Dziś rano byłam ledwo żywa, po śniadaniu wróciłam do pokoju. Wywiesilam kartkę "nie przeszkadzac" ale... tam dzidzius zaplakal, tam ktoś x walizka przejechał, ktoś drzwiami trzesnal i nie pospałam. Za to chłopcy mieli zabawę w detektywa z animatorem i super się bawili
U
U mnie Franek miał 3300 i 52cmA tak z ciekawosci zapytam bo wiem ze to u wszystkich inaczej bedzieale jakie wagi mialy wasze dzieciaki jak sie urodzily?
U mnie pierwsza corka 3050g , druga 3300g i sie zastanawiam czy kazde nastepne wazy wiecej?![]()
HappyElephant
Fanka BB :)
Urodzony w 41+1. Waga 3710g, miary nie znam.A tak z ciekawosci zapytam bo wiem ze to u wszystkich inaczej bedzieale jakie wagi mialy wasze dzieciaki jak sie urodzily?
U mnie pierwsza corka 3050g , druga 3300g i sie zastanawiam czy kazde nastepne wazy wiecej?![]()
Anet29
To mój synuś chyba największy 56 cm i 4140 wagi
Wow to ubranka odrazu 62
Aguu..la
A mi przyszedł smak na fasolke po bretońsku i jak tylko będe miec sprawną kuchnie, to ugotuje![]()
Dagaaa m
Moja koleżanka z pracy miał w szumy. Chodziła po lekarzach i jak się ostatnio widzieliśmy to dalej było to samo...
W ciąży że starszym byłam u mamy. To był 8 tc, akurat oprócz rudego była jeszcze kotka brata. Obudzilam się w nocy, o obe obaj na mnie spały tzn na brzuchu. Koty ponoć wyczuwaja
@Kacprysiowo dziękuję, jeszcze się wylegujemy, jeśli to dobre określenie przy dwójce kilulatkowDziś było upalne i wietrznie, a pół godziny temu przeszła ulewa i się ochlodzilo. Jutro pewnie też tak będzie, więc będziemy robić nic
no basen, bajkolandua itp, W sobotę wracamy do domu.
Ja już się wyleguje z bezalko Leszkiem, a M z chłopcami w Bajkolandii. Dziś rano byłam ledwo żywa, po śniadaniu wróciłam do pokoju. Wywiesilam kartkę "nie przeszkadzac" ale... tam dzidzius zaplakal, tam ktoś x walizka przejechał, ktoś drzwiami trzesnal i nie pospałam. Za to chłopcy mieli zabawę w detektywa z animatorem i super się bawili![]()
Dzięki. Myśle ze te szumy to takie od zatkania... Raczej.
Ale sobie fajnie odpoczywacie. Super

A jak syn? Zdrowy juz?
Anet29
Zapraszam, podzielę się![]()
ojej jeszcze wieksza ochote mi robisz
Aguu..la
Dagaaa m
A mi przyszedł smak na fasolke po bretońsku i jak tylko będe miec sprawną kuchnie, to ugotuje![]()
Coś mi zjadlo...
Dagaa mam fasolke jeszcze z ostatniego razu jak smaka narobiłyście.... Zasłoikowana...
Jutro tak bigosik zrobie.
Oby szybko Ci ta kuchnie zrobili. Kciukasy
reklama
Szymonowa matka
Aktywna w BB