reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej ja jak byłam na wizycie to lekarz stwierdził że coś tam zaczyna się dziać i dał też globulki na infekcje. Już wzięłam 2i ok . A dziś sen miałam maskara. Śniło mi się że jak gdyby wyjęłam bobasa z brzucha a to dopiero połowa ciąży . Ubierałam go i stwierdziłam że jest duży już przecież . Po jakimś czasie stwierdziłam że może być chore bo nie wszystko jeszcze się wykształciło i zastanawiałam się co zrobić czy schować dziecko spowrotem czy zostawić. Masakra

reklama
Mnie wczoraj bolal brzuch plecy az chodzic niemoglam wzielam paracetamol polozylam sie i niemoglam zasnac poszlam pod prysznic i wylecial mi skrzep wielkosci piesci odrazu panika zadzwonilam do poloznej kazala przyjsc zrobila mi usg niby nic niezobaczyla zadzwonila do szpitala kazali przyjechac
Znowu godzine czekalam na wizyte usg dopochwowe i przez brzuch czysto w macicy bez krwi ustalila lekarka ze to od lozysko kazala zrobic mocz i wyszlo ze bardzo duzo cukru
Dzis na krzywa cukrowa

Powiem wam ze juz mnie psychicznie wszystko przytlacza dlaczego te plamienia oni nic niewidza [emoji26][emoji26]

Witajcie dziewczyny Gratulacje za pomyślne badania i już mamy następne córeczki i synów ;)
Połówkowe za Wami super że wszystko z bobasami dobrze;)
Jak to mówili ci że chłopiec potem dziewczyna i znowu chłopiec?
Sandrus tak ale zmieniałam przy tym lekarza teraz jest syn pokazał dokładnie siusiaka i worek wszystko w komplecie ;)U mnie drugi syn będzie śmiejemy się z mężem że pewnie następny tez byłby syn(nie planuję latka swoje mam ale w życiu nigdy nie mów nigdy) :tak:U męża same chłopaki się rodzą marzą o dziewczynce którą Ty może masz w brzuszku;) ale nie tym razem :-) :) Najważniejsze Sandrus zdrowe aby było jak nie teraz to następnym razem może się uda ;)
Piekłaś ciasto drożdżowe z owocami podaj proszę przepis :wink:

Pisaliście o różnicy wieku między rodzeństwem ja mam brata 2 lata starszy i siostrę 8 lat starszą.Z bratem kontakt od małego a ze siostrą tak naprawdę jak ja miałam ok 20 lat to coś zaczęłyśmy wspólnie organizować wcześniej to smarkula byłam :angry: Jeden plus dla rodziców że zajmą się małym bobasem ale tak na wspólne tematy to muszą poczekać aż będą dorosłe ;)

Miłego dnia życzę i kto dziś wizytuje trzymam kciuki ;)

Ja tez miałam słaba noc, obudziłam się po godzinie z masakryczny bólem pod prawym żebrem, aż mi niedobrze było. Przemęczylam cała noc, w końcu zjadłam No spe i paracetamol i chyba puszcza. Jak nie przejdzie na dłużej to czeka mnie lekarz, bo może być to kolka nerkowa czy ucisk wątroby. Chyba coraz mniej miejsca w brzuszku :(

Tylko zalezy jaka ta infekcje mialam, bo ja nie wiem czy przypadkiem nie mam bakteryjnej, a bakteryjna jest gorsza. W poniedzialek zuzylam ostatnia globulke I we wtorek juz nic I w srode tez nic I dzisiaj tez.. no I dzisiaj czuje dziwne pobolewania brzucha I bardzo sie boje, ze ta infekcja juz jest w macicy czy cos, a no ma sorze kiedys chcieli mi usunac dziecko, wiec nie pojde, a jutro wizyta.
Spokojnie. Wejście do macicy masz zamknięte, dodatkowo czop chroni dziecko przed wszystkim z zewnątrz.
Zaraz będziesz miała wizytę, a lekarz przecież Cię zbada.
Miłego dnia

Wiem wlasnie. Odczuwam, dzisiaj mocniej kopal I wiecej. Postaram sie obiecuje, tylko naczytalam sie w internecie, ze nieleczone infekcje szkodza I ja chodze pozniej I sie martwie non stop ;/

Ale przecież leczysz, tylko nie ustępuje tak szybko jak powinno.

Ja dzisiaj o 13:20 mam wizytę. Już się doczekać nie mogę.

Jak pogoda u Was? U mnie baaardzo zimno [emoji17]

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie wczoraj bolal brzuch plecy az chodzic niemoglam wzielam paracetamol polozylam sie i niemoglam zasnac poszlam pod prysznic i wylecial mi skrzep wielkosci piesci odrazu panika zadzwonilam do poloznej kazala przyjsc zrobila mi usg niby nic niezobaczyla zadzwonila do szpitala kazali przyjechac
Znowu godzine czekalam na wizyte usg dopochwowe i przez brzuch czysto w macicy bez krwi ustalila lekarka ze to od lozysko kazala zrobic mocz i wyszlo ze bardzo duzo cukru
Dzis na krzywa cukrowa

Powiem wam ze juz mnie psychicznie wszystko przytlacza dlaczego te plamienia oni nic niewidza [emoji26][emoji26]
Ojej. Jesteś w szpitalu?

Do góry