Tosia0509
Zaciekawiona BB
W Łodzi placilam 150 zl tylko to bylo gdzies rok temu
W styczniu tego roku płaciłam tyle samo, więc połowa ceny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Łodzi placilam 150 zl tylko to bylo gdzies rok temu
Wyjeżdżamy do Okuninki ,) nad jezioroGdzie Ty wywozisz ta swoja Lenke?
Zostaw te plamienia, jesli jestes jedna z tych co zawsze plamia przed okresem to bardzo mozliwe ze bedziesz je miala tak czy siak, bez wzgledu na powodzenie, ale one zaraz znikna i to na 9 mscIdę na betę, ale zaczęłam plamić. Coś czuję, że to okres.![]()
W czerwcu 2018 też płaciła 150 zł.W styczniu tego roku płaciłam tyle samo, więc połowa ceny
Skad wiesz ze nie dochodzilo do zagniezdzenia? W sensie, jak to w ogole sprawdzic?APC Łódź i jeszcze gdzieś w Warszawie. To na pewno na problem z immunologia. U mnie nie dochodzilo do zagniezdzenia zarodka przez immunologie
Wyjeżdżamy do Okuninki ,) nad jeziorobardzo lubimy tam jeździć..
mąż zadecydował więc uległam
przyda mi się taki wyjazd
![]()
Zylwia a czy mozna to jakos przez apke w telefonie ogarniac?Kochane dalej szukam zastępczyni do kalendarza, w przyszły czwartek wyjeżdżamy trochę odpocząć i już od tego momentu chciałabym mieć kogoś kto by dodawał kalendarz ...
@Koniczyna82 @gosia321 @Pat1980ka ? A może jeszcze ktoś ?
To naprawdę nic trudnego![]()
MIŁEGO DNIA KOCHANE!
@zylwia - Kochana u mnie piknie.@Agniecha1508 @Agonia777 kochane możecie sprawdzić kalendarz ? Bo nie wi3m czy dobrze zapisałam wasze wizyty bo się trochę pogubilam![]()
Jeśli u mnie wszystko będzie szło zgodnie z planem i marzeniami, to zajmę się kalendarzem. Jak tylko pójdę na zwolnienie.@Agniecha1508 @Agonia777 kochane możecie sprawdzić kalendarz ? Bo nie wi3m czy dobrze zapisałam wasze wizyty bo się trochę pogubilam![]()