reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Nie można jeszcze łososia wędzonego na zimno

To się biedna natęsknisz

Dużo zdrówka dla Majeczki :* mam nadzieję, że szybko Jej przejdzie. Jak dzisiaj?

Jakie cudne zdjęcie [emoji7] [emoji173]

Wspaniałe wieści :-)
Dziękuję za troskę
Msjcia wraca do żywych. Tej nocy jeszcze goraczkowała tak do 39,5 rano jak wstała to już 37,5 odetchnęłam bo już miałam w planach jak by nie przeszło jechać po skierowanie do szpitala. Teraz siedz i wyjada środek z bułki - pierwszy posiłek od 4 dni[emoji846] jest dobrze
A ja już rano byłam w laboratorium muszę co 3 tygodnie tsh i ft4 badać
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu[emoji11]

Dziękuję za troskę
Msjcia wraca do żywych. Tej nocy jeszcze goraczkowała tak do 39,5 rano jak wstała to już 37,5 odetchnęłam bo już miałam w planach jak by nie przeszło jechać po skierowanie do szpitala. Teraz siedz i wyjada środek z bułki - pierwszy posiłek od 4 dni[emoji846] jest dobrze
A ja już rano byłam w laboratorium muszę co 3 tygodnie tsh i ft4 badać
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu[emoji11]
Zdrówka dla córci.
Pewnie to najpyszniejsza bułka na świecie po tylu dniach głodówki. [emoji4]

Cześć dziewczynki[emoji3]wszystkim które zobaczyły dzieciaczki i na prenatalnych wszystko ok,ściskam i całuje [emoji8][emoji11][emoji11][emoji11] TSH najlepiej skontrolować już po tym jak dowiemy się że jesteśmy w ciąży, chociaż ja też zrobiłam jak byłam około 6 tygodnia. Ja wizyta w poniedziałek 16.30. stresuje się już. Wczoraj miałam tak ciezki dzień bolały mnie plecy,uda,biodra od tego że w nocy spałam krzywo i na plecach. Dziś już ok ale nadal mdłości mnie męczą i taka rozbita jestem,nic mi się nie chce. Jutro mam babci imieniny i trochę roboty mam ale to dopiero wieczorem z mamą ogarniemy. Dobrze że się ochłodziło bo zwariować szło.

Dziewczyny ,które robiły już badanie ogólne moczu, jakie pH wam wyszło ?bo mi 7 i wydaje mi się, że to za dużo a nie mam norm podanych, oczywiście z lekarzem w pon się skonsultuje

Cześć dziewczynki[emoji3]wszystkim które zobaczyły dzieciaczki i na prenatalnych wszystko ok,ściskam i całuje [emoji8][emoji11][emoji11][emoji11] TSH najlepiej skontrolować już po tym jak dowiemy się że jesteśmy w ciąży, chociaż ja też zrobiłam jak byłam około 6 tygodnia. Ja wizyta w poniedziałek 16.30. stresuje się już. Wczoraj miałam tak ciezki dzień bolały mnie plecy,uda,biodra od tego że w nocy spałam krzywo i na plecach. Dziś już ok ale nadal mdłości mnie męczą i taka rozbita jestem,nic mi się nie chce. Jutro mam babci imieniny i trochę roboty mam ale to dopiero wieczorem z mamą ogarniemy. Dobrze że się ochłodziło bo zwariować szło.
Wiem jak się czujesz bo mam podobnie. Ja mam we wtorek prenatalne i środę zwykłe. Wszyscy mówią będzie dobrze a ja i tsk swoje i się nakręcam [emoji33]
Dobrze, że przez te zawirowania z Majcią nie miałam zbytnio czasu żeby o tym myśleć [emoji846] Ja z kolei jutro imieniny u siostry chociaż nie wiem czy w ogóle się wybierzemy zależy jak tam z Majcią będzie chociaż już żyłki od dupki odeszły i już od rana dokazuje [emoji16]
Życzę udanej imprezki i żeby w końcu te mdłości ci odpuściły bo wiem jak to jest mi na szczęście tylko sporadycznie niedobrze - da się żyć. A co do pleców - niech mąż się wykaże i Cię pomasuje od razu lepiej się poczujesz

reklama
Dziewczyny ,które robiły już badanie ogólne moczu, jakie pH wam wyszło ?bo mi 7 i wydaje mi się, że to za dużo a nie mam norm podanych, oczywiście z lekarzem w pon się skonsultuje
Ja mam 6 i właśnie czytałam że wegetarianie mają wyższe pH a pasowałoby bo mało mięsa jem a na 1 badaniu miałam 5.

Do góry