Lustysia
Fanka BB :)
Dobrze! Dawaj znać, jesteśmy myślami z Tobą!Maz sie zwolni i czekam na niego i jedziemy, bo sie wytraszylam serio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze! Dawaj znać, jesteśmy myślami z Tobą!Maz sie zwolni i czekam na niego i jedziemy, bo sie wytraszylam serio
Mam nadzieję że ja Cię nie wystraszyłamMaz sie zwolni i czekam na niego i jedziemy, bo sie wytraszylam serio
U nas niestety trzeba wszystko mieć swoje. I tak się zastanawiam bo wzięłam dwa opakowania jedynek. 2x26 szt. Czy to nie za dużoTo ja nie biorę bo u nas w szpitalu dają. Z synwm jak chciałam założyć nasze to położna na mnie naskoczyła żebym schowała że w domu to mi jeszcze ich tona pójdzie. Póki jestem w szpitalu mam przychodzić do nich i będą dawały ile tylko potrzeba.
Dziennie spokojnie idzie 7-8 szt. Zależy od dzieciaczka. Zależy ile dni będziesz w szpitalu. Teoretycznie zawsze chłopak może Ci dowieźć pampersyU nas niestety trzeba wszystko mieć swoje. I tak się zastanawiam bo wzięłam dwa opakowania jedynek. 2x26 szt. Czy to nie za dużo
Spoko ,narazie czekam na niego,mam stresa..Mam nadzieję że ja Cię nie wystraszyłamale po takiej sytuacji Kochana lepiej sprawdzić. Mówię nawet żeby się miało okazać że to mocz to lepiej sprawdzić umieć pewność i spokój... A nie myśleć i się stresować.
Trzymam kciuki żeby było wszystko ok !!!
Dawaj znać na bieżąco jak tylko będziesz cokolwiek wiedziała... Bo ja się chyba jeszcze dodatkowo za Ciebie stresuje... Nawet żeby Twój mąż miał tu nam na bieżąco relacje zdawać !!!
Ja bym z wodami nie czekała.. pogotowie albo zadzwoń po kogoś może kto blisko mieszka żeby cię podrzucił. Taxowka w ostateczności ?Cholera moj jest w pracy, nie mam jak jechac :/
Zadnych boli nie mam..
Czuje ze nie wiem co robic
Spokojnie. Jak niż 35tc to już dobrze !Spoko ,narazie czekam na niego,mam stresa..
Ja wczoraj założyłam nowe konto na Ross...i mam już maila ze mogę odebrać pieluszkiTermin u mnie jest ruchomy bo z USG. Wychodził też na koniec lipca, więc ciężko określić kiedy będzie poród, ale licząc od daty miesiączki to 33+5. Poczekam do przyszłego tygodnia a jak nie to trudno![]()
Maz sie zwolni i czekam na niego i jedziemy, bo sie wytraszylam serio
Ja w 2 pierwszych liczyłam om +7 dni i się zgadzało dzieci urodziły się równy tydz po terminie z om teraz też tak liczę ale coś czuję że przez te wszystkie cyrki to rozpakujemy sie szybciejZ usg sie teraz non stop zmienia :/ a gin tez liczy mi z OM :/