G
gosc12
Gość
To powodzenia :** na pewno będą same dobre wiadomości31+3 dzisiaj![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To powodzenia :** na pewno będą same dobre wiadomości31+3 dzisiaj![]()
Wiem, że bardziej. Ale ból jak przy okresie tylko sporo mocniejszy tak ? Pytam heh. Bo nie mogę sobie wyobrazić bólu porodowego. Gdzie boli jak i wgl10000 razy bardziej![]()
iPhone X i 10 to to samoAaa ja miałam na myśli IPhone Xwidocznie o czym innym myślałyśmy hah
![]()
I to prawda , że bóle krzyżowe są jak dziecko odwrócone jest główka w stronę brzucha ? Bo powinno się rodzić główka skierowana do naszych pleców ?Nie... To taki ból jak skurcz. Tylko nie na brzuchu a na kręgosłupie. Ucisk taki na odcinek krzyżowy że masz wrażenie że Ci kręgosłup zaraz w krzyżu strzeli.
Podczas okresu po prostu ból z macicy promieniuje do kręgosłupa. A bóle krzyżowe to takie 'skurcze' w krzyżu zamiast na brzuchu (macicy).
Wiesz każda kobieta ma inny prog bólu to raz a 2 inne bóle z synem miałam z brzucha i nawet nie czułam że rodze plecy mnie wcale nie bolały ale też przed porodem żadnych dolegliwości nic zero problemów
Są okropne [emoji14] ja przez nie próbę porodu sn pamiętam jak przez mgle z tego bólu. Dopiero wszystko wróciło jak dostałam znieczulenie do CC. Ale... Całe szczęście nie każda kobieta je ma![]()
Wiem, że bardziej. Ale ból jak przy okresie tylko sporo mocniejszy tak ? Pytam heh. Bo nie mogę sobie wyobrazić bólu porodowego. Gdzie boli jak i wgl
Ale dałaś radę[emoji16] mega się cieszę, że humor cię nie opuszcza![emoji8]Hyhyhy wsadzilam sobie globulkeee ale kuzwa wielka [emoji23][emoji23]