reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Moja na tydzień przybiera 200 :D ciekawe jaka waga będzie za tydzień. Jeśli w ciągu 4 tygodni by przybierała dalej 200 to waga by była ok. 3kg :p chociaż ja obstawiam 3100 :D
To 2 lipca by już ważyła ok 3 kg ? :)To wtedy będziesz już mieć 37 tydzień skończony czyli 38 i już wtedy teoretycznie możesz rodzić i mala już będzie bezpieczna ? :p

reklama
Ja spie później do 10-12 ale wolałabym iść spać wcześniej :D bo kurcze odliczam dni, żeby minęły jak najszybciej do piątku a sama przedłużam bo spać mi się nie chce [emoji16]
Ze spaniem przed ciążą i po , jest jak podczas chodzenia do szkoły. W tygodniu byśmy pospali a w weekend o 7 wyspani :D
Ja zawsze spałam mało[emoji16] północ to była u mnie standardowa godzina pójścia spać [emoji4] Do pracy wstawałam 5.40, bo o 6.30 zaczynałam[emoji4]
Na początku ciąży więcej spałam, ale to organizm się domagał [emoji16] Myślałam, że potrwa to dłużej[emoji4]

Ja zawsze spałam mało[emoji16] północ to była u mnie standardowa godzina pójścia spać [emoji4] Do pracy wstawałam 5.40, bo o 6.30 zaczynałam[emoji4]
Na początku ciąży więcej spałam, ale to organizm się domagał [emoji16] Myślałam, że potrwa to dłużej[emoji4]

Ja na początku przespałam grudzień i styczeń. Po 30 tygodniu znowu ciągle śpiąca byłam. A od kilku dni mi się odwidzialo i jestem wyspana za wszystkie czasy [emoji16]
To malutko spałas. I tak wcześnie do pracy. .. chyba bym nie dała rady funkcjonować :p

reklama
Do góry