izabella87
Fanka BB :)
Kochane czy któraś z Was miała do czynienia z opryszczka ale nie ta na ustach :/ w pierwszym trymestrze? Wyskoczyło mi wczoraj to badziewie i mam już depresje [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja odrazu bym się kontaktowala z lekarzem.. nigdy nie miałam więc nie pomogę ale najlepiej odrazu pisać do lekarza :*Kochane czy któraś z Was miała do czynienia z opryszczka ale nie ta na ustach :/ w pierwszym trymestrze? Wyskoczyło mi wczoraj to badziewie i mam już depresje [emoji20]
O nie. Mam nadzieję że sikaniec oszukaniec. Już nie raz tak tu było!Zrobilam sikacza zeby miec na pamiatke i nie wyszedl.... bete robilam w niedziele i byla 108.... dzisiaj zrobilam koljena pewniw wynik po 16... cos czuje ze pozamiatane.
Powinno się brać zbliżone jakością jeżeli chcesz dwa.
Ja wzięłam dwie słabsze ponieważ szansę były małe. Dziś wyglądam tak:
Także głowa do góry!Zobacz załącznik 870984
Ale piekny blizniaczy brzuchol!! ZazdroPowinno się brać zbliżone jakością jeżeli chcesz dwa.
Od wczoraj jestem już bez leków, bo z wszystkiego zeszłam. W brzuchu mi trochę dziwnie, pachwina boli i miałam odrobinę brązowego śluzu. To miała być zwykła wizyta, a ja z nerwów tylko ciśnienia dostanę. No, ale boję się. Tak chyba już będzie przed każdą wizyta.Powinno się brać zbliżone jakością jeżeli chcesz dwa.
ale nogi
pięknie wyglądasz 
Ja odrazu bym się kontaktowala z lekarzem.. nigdy nie miałam więc nie pomogę ale najlepiej odrazu pisać do lekarza :*
Kochana skontaktuj sie z lekarzem bo opryszczka na wargach sromowych nie jest bezpiecznaKochane czy któraś z Was miała do czynienia z opryszczka ale nie ta na ustach :/ w pierwszym trymestrze? Wyskoczyło mi wczoraj to badziewie i mam już depresje [emoji20]
Kazala mi isc do neurologa taka dobra rada.... juz chodzilam mialam tomografie rezonans glowy nic nie wykazal... mowia ze to od hormonow.Moim zdaniem powinnaś to skonsultować z lekarzem. Może to być skutek uboczny leków, a może coś innego. Skoro wcześniej już miewałaś takie bóle, jest szansa, że w ciąży będą się powtarzać, a wszystkie inne leki poza paracetamolem są toksyczne dla płodu.