reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny z 2 dzieci lub więcej , używałyscie dostawek do wózka ? :)
Ja chyba będę musiała kupić ..ale nie wiem jaka czy każda bedzie pasować do wózka czy są dopasowane do danych modeli ..
Od września chyba wyśle synka do przedszkola bo w styczniu skonczyl 3 lata więc pasowaloby zeby poszedł zawsze będzie miał zajęcie nauczy się czegoś więcej jak w domu , a przy małej nie będę mogła mu poświęcić aż tyle czasu , chce go zapisać do przedszkola prywatnego ale mamy spory kawałek pewnie z 1-1.5 km a nie zawsze mąż bedzie mógł go odebrać a taka podstawka do wózka by była dobrym rozwiązaniem stanął by sobie i szybciej byśmy doszli do przedszkola ..
Ale mnie to wszystko martwi zaraz poród później wrzesień przedszkole , zaraz znów wydatki żeby skompletować wyprawkę , chyba będę musiała zaraz napic się melisy na uspokojenie ..:( jak ja sobie ze wszystkim poradzę..
A kto ma sobie poradzić jak nie ty? Jesteś dzielna, wychowujesz już jednego rozrabiakę, a teraz nosisz już tyle miesięcy drugiego szkraba. Więc jesteś silna i dzielna :*

reklama
A widzisz[emoji16] zielono masz[emoji16] i ładnie rosną[emoji4]

Moje storczyki w tym tygodniu kwitną, więc wyglądają coraz lepiej[emoji4]

Dziękuje [emoji847] nie mam ręki do kwiatów, ale coś tam przeżywa u nas hah a lubię właśnie mieć jakieś dekoracje także obowiązkowo :)

No to pięknie. Ja się o tego storczyka obawiam hah, ale skoro 5 zł kosztował to może się uda go wypielęgnowac żeby tez rósł [emoji5][emoji179]
Ostatnio mój Bartek nad morzem wybrał taki łapacz snów i tak go zamontował koło wejścia, teraz jedynie ten klosz od żarówki do wymiany na jakiś zwykły chyba biały żeby pasowało.

IMG_1549.JPG

Załączniki

• IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    484,4 KB · Wyświetleń: 286
Tez mało jem, najwiecej to jem czereśni i borówek, a przed chwila mój facet przyszedł z kukurydza ahh :) nie wchodzi mi nic ciężkostrawnego.
A co do kwiatków, noe pochwale wam się bo nie mam ani ani jednego :D

Ja właśnie teraz będę zajadała czereśnie i maliny, brzoskwinki, bo na obiad nadal nie mam chęci i ochoty [emoji86]

reklama
Do góry