G
gosc12
Gość
A ja zawsze o tym myślałam [emoji23]Chciałam mieć zawsze bliźniaczki ale o to się obawiałam .. że będą takie same i je pomyle na samym początku [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja zawsze o tym myślałam [emoji23]Chciałam mieć zawsze bliźniaczki ale o to się obawiałam .. że będą takie same i je pomyle na samym początku [emoji23]
Dziekuje, naprawdę DZIĘKUJĘ!!!:* ja nie wiem czemu taka zakompleksiona jestem...Ale to się chyba pogłębilo przy nimWydaje mi się że nie ty jedna jesteś zazdrosna o to że facet z niczego nie rezygnuje na poczet dziecka tylko musimy my , kobiety .. ciężka sytuacja ale jeśli przetrwacie takie rzeczy to wszystko przetrwacie [emoji8]Zdrada ? Nie znam Was ale proszę nie dobieraj sobie do głowy że ma kogoś bo wyjeżdża czy coś.. większość facetów robi to jednak po to by jego rodzina żyła godnie a nie po ty by mieć dziewczynki jakieś oprócz ciebie. I pewnie jemu też jest ciężko tylko faceci często tego nie okazują..
I ty jak aseksualny pingwin ? Z takim ciałem ? Proszę cię . Ja mogę tylko pomarzyć by wyglądać tak jak ty [emoji8] a to że nie możemy uprawiać seksu czy nawet nie mamy ochoty .. nasi mężowie na pewno to rozumieją i nie polecą do kogoś innego z tego powodu, w końcu nosimy im największe skarby pod sercami [emoji8]
Kochana to nie tak zle :* dacie rade :*Dziekuje Ci za miłe slowa:* dam mu oczywiscie szanse się rozwijać,ale chce czuć się ważna... co do czasu pracy to tak jak dotychczas 8-16 od pon do pt, weekendy wolne. Z tym,że pewnie częściej będą wyjazdy, jako kierownik może czasem będzie musiał zostać dłużej,żeby domknac jakieś sprawy...
Ja kupiłam zwykła wanienkę, nie ma zadnej profilowanej wkładki i zastanawiam się co lepszeA ja dostałam profilowaną wanienkę, także położę tylko tetrę i będzie gitara, a jak zaczną siedzieć samodzielnie, to przestawi się panienki na normalną wannę.
O właśnie ten wyglada jak do opalaniaJa mam ten mini leżaczek
Wydaje mi się , wygodniejszy. Bo ten plastikowy to taki zimny, twardyZobacz załącznik 871206
Ręczniki super, ja mam dwa, może wystarczaTak, ja zamówiłam fotelik plastikowy to kąpieli też że smykabo była promocja na rzeczy do kąpieli
. Takie foteliki są super, przez wiele lat byłam niania i miałam okazję kąpać maleństwo przy jego pomocy. Oczywiście nie mogłam się oprzeć tym słodkim ręcznikom! Zobacz załącznik 871208
Ja bym chyba dodatkowo gumowe bransoletki z imieniem zalozyla po porodzieNie mam pojęcia jakie będą powiem Ci szczerze. Większość lekarzy, jakich na drodze spotkałam, obstawiają, że są dwujajowe ze względu na typ ciąży (dwa łożyska i dwie owodnie), także mogą być całkowicie różne, ale i tak na 100% będę chciała żeby miała albo rozróżniające je czapeczki, łapki niedrapki, albo jak piszesz, pieluszki.
Jesteś niesamowita!Dziekiduzo przeszlismy.. podobnie zaczynalismy.. nie bylo nas ,a ja i on.. jestesmy razem 15 lat, to wystarczylo aby sie dotrzec i zrozumiec ze to nie ja i on tylko my i jako zona ktora go kocha nie moge byc tak egoistyczna i gadac tylko co jest nie tak i ciagle o sobie,comi nie pasuje itd.. musze go tez wysluchac,pocieszyc.. w koncu razem tworzymy cos pieknego
uwielbiam jak przyjezdza i gada co sie dzialo.. daje upust emocjom ,a pozniej ma zaraz inny humor.. zrozumielismy to oboje
naprawde nic nie zbliza osob jak zrozumienie :*
Jest jeszcze jedna opcja: zawsze je mogę podpisać na czółku hłe hłe, hłeChciałam mieć zawsze bliźniaczki ale o to się obawiałam .. że będą takie same i je pomyle na samym początku [emoji23]
Ja nie daje i nie kupuję nic... widziałam na olx, że można kupić nowe te podkładki plastikowe już za 10 zł[emoji4]Ja kupiłam zwykła wanienkę, nie ma zadnej profilowanej wkładki i zastanawiam się co lepsze [emoji14]
O właśnie ten wyglada jak do opalania
Ręczniki super, ja mam dwa, może wystarcza![]()
No i nie wiem co zamówić [emoji23] jeszcze ktos, coś?
Myślę , że godzinowo to praca jak każda inna. Nie robiłabym problemu. Wiem , że się stresujesz nowa sytuacja. Ale nie obwiniaj go o brak czasu bo na pewno z przyjemnością Was nie zostawia samych w domu. A wyjazdy chyba mówiłaś trwają od 3-5 dni. Więc to taki idealny czas na zatesknienie za sobą :* po mału pogodzicie obowiązki z chwilą dla siebie. Wszystko jest ważne. Ale rozmowa, chwila wspólnego relaksu, kolacja we dwoje. To bardzo buduje relacje. Musicie dbać o siebie wzajemnieDziekuje Ci za miłe slowa:* dam mu oczywiscie szanse się rozwijać,ale chce czuć się ważna... co do czasu pracy to tak jak dotychczas 8-16 od pon do pt, weekendy wolne. Z tym,że pewnie częściej będą wyjazdy, jako kierownik może czasem będzie musiał zostać dłużej,żeby domknac jakieś sprawy...
Bo tu bardziej chodzi o to,że przejęcie stanowiska będzie wtedy gdy teoretycznie mam już rodzić,że nie weźmie urlopu,że nie będzie że mną...A nie wiadomo jak ja się będę czuła po porodzie chociażby.. No i że mała dzidzia,a on ciągle będzie z wielką głowa...Ja będę się martwić wtsypkamu, kupkamii, kolkami,A on sprawozdaniami, szkoleniami itd...I dwa różne swiatyKochana to nie tak zle :* dacie rade :*