reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Do 37 tygodnia dziecko ma szanse jeszcze się obrócić. Wisodmo jest już coraz większe, ale jest tak sprawne i silne, że jest w stanie to zrobić :)
Tak na dobrą sprawę to i dzień przed porodem może się obrócić , wiadomo [emoji39][emoji39] tylko że niestety ale już teraz jest im ciężko , sam fakt że większość naszych dzieci już nie zmienia pozycji przynajmniej od miesiąca z tego co piszecie [emoji4] chodzi mi o te mamusie co mają podobny tydzień do mojego [emoji16]

reklama
Dzień dobry. Ja juz po pracy. Od jutra zaczynam urlop do 08.07 potem jeszcze tylko3-4tyg i idę na l4:)
Odebrałam dziś wyniki i nadal są bardzo dobre wszystkie parametry w normie a hemiglobina podskoczyła do 13,2 sama z siebie normalnie jestem w szoku. W poprzednich ciążących byłam na tardyferonie od 20tc do konca a teraz super.

Mati, to przeżyłaś ze swoim byłym nie ma co. Super, że rodzice ci pomogli i że znalazłaś dobrego męża.

Mixa, fajnie że z mężem zaczyna się lepiej układać:)

Meml, jakie śliczne babeczki:)

@miloscwczasachpopkultury nawet nie wiedziałam że jest coś takiego żeby sobie samemu ktg robić. Wiesz jak to się nazywa może? Ja będę chodzić do szpitala bo w luxmedzie nie robią a w szpitalu robią raz na tydzień od 36 TC i od razu robią USG i badają na fotelu.

@klaudiaa975 ja podpalalam jako nastolatka czyli jakieś 15 lat temu. Moja mama paliła kiedyś jak smok 2 paczki dziennie teraz pali dalej ale z 2-3 dziennie ale opamiętała się dopiero jak zdrowotnie podupadla.. Dla mnie to jest okropne i cieszę się z ani ja ani mój mąż nie palimy. Jak czytałam o SIDS to właśnie ostrzegali żeby dziecko nie spalo w łóżku z rodzicami jak któreś pali papierosy. Ja bym na Twoim miejscu drążyła temat rzucenia bo może argument że dla córeczki bardziej przemówi:)

A ja nie naszykowalam. Nie pomyślałam. Może spakuje tylko tusz i puder. :pWątpię , że będzie mi się chciało malować ale lepiej wziąć na wszelki wypadek jak by coś się w głowie poprzestawialo i by byl płacz , że wyglądam jak 7 nieszczęść a nie mam nawet tuszu przy sobie [emoji23]
Ja nie biorę bo bez sensu .. czasem brakuje czasu żeby wziąć prysznic.. do łazienki trzeba szybko bo dziecko może się obudzić a gdzie jeszcze makijaż a potem na wieczór zmywać .. szkoda czasu ... Te 2-3 dnia można wytrzymać bez , szpital to szpital nikt na to nie zwraca uwagi . Ewentualnie na wypis .ale ja na wypis też raczej nie będę się malować ze szpitala do samochodu i szybko uciekać do domu ..:D

Dzień dobry. Ja juz po pracy. Od jutra zaczynam urlop do 08.07 potem jeszcze tylko3-4tyg i idę na l4:)
Odebrałam dziś wyniki i nadal są bardzo dobre wszystkie parametry w normie a hemiglobina podskoczyła do 13,2 sama z siebie normalnie jestem w szoku. W poprzednich ciążących byłam na tardyferonie od 20tc do konca a teraz super.

Mati, to przeżyłaś ze swoim byłym nie ma co. Super, że rodzice ci pomogli i że znalazłaś dobrego męża.

Mixa, fajnie że z mężem zaczyna się lepiej układać:)

Meml, jakie śliczne babeczki:)
To super wyniki Ci się poprawiły :)
a teraz ten sorbifer brałaś ? :)

reklama
Dziewczyny.. moja 14-latka zrobila dzis obiad.. jej pierwszy obiad w zyciu.. rosolek [emoji14] jestem z niej dumna [emoji173] posprzatala,zmyla naczynia,wstawila nawet pranie [emoji173]
Widzisz a kiedyś tak mówiłaś że ona pomaga ale ty to zrobisz jednak lepiej czy szybciej ( czy coś w tym stylu [emoji39] ) a młoda już od rosołu zaczyna.. no nieźle [emoji16] niech się kobita uczy na dobre jej wyjdzie [emoji4][emoji4]

Do góry