reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A który masz tydzień ? Bo ja 33+6 więc już wysoko i naprawdę znikoma szansa :) niby do 32 tygodnia spokojnie mogą się jeszcze przekrecac :)No tylko cycek przykrywa pewnie pół jego ciała. Swoją drogą współczuję mu. Nie chciałabym pić mleka z 5litrowej butli a biedny mój syn będzie miał właśnie taką butle. Czyli cycka większego od swojej głowy [emoji23][emoji4]
A który masz tydzień ? Bo ja 33+6 więc już wysoko i naprawdę znikoma szansa :) niby do 32 tygodnia spokojnie mogą się jeszcze przekrecac :)No tylko cycek przykrywa pewnie pół jego ciała. Swoją drogą współczuję mu. Nie chciałabym pić mleka z 5litrowej butli a biedny mój syn będzie miał właśnie taką butle. Czyli cycka większego od swojej głowy [emoji23][emoji4]
Ale się uśmiałam 5l butla:) ja też mam duże piersi i jak karmiłam to cycek byl 2razy większy od glowki albo i 3razy.

Super [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ rośnie Ci mężczyzna [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Nie miałam chyba.. a to jest coś groźnego ? :/
Nie leczy się tego w ciąży..tylko jak dziecko się urodzi to robią badania i jesli mu.wyjdzie to podają antybiotyk;/ gin mówił ze to moze być od zwykłego kataru wynik dodatni..i mówił ze wcale mały nie musi tego mieć jak się urodzi..

U nas na razie tam bardzo biurowo i surowo wręcz industrialnie:) wiec Czeka mnie sporo pracy , zeby zrobić pokoik dziecięcy zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki . No i jeszcze mam wciaz poczucie winy , ze nie beda juz mieli swoich własnych pokoików , jak teraz :( mam wiele obawy , czy sie razem nie pozabijają , niby sie cieszą, ze beda razem , ale .. widze tez jak bardzo strzegą swojej prywatności i jak jedno wyrzuca drugie ze swojego pokoiku, jak chce pobyć samo . Zobaczymy jak to bedzie -ja z bratem bardzo długo dzieliliśmy jeden pokój i daliśmy radę , wiec oni tez musza :) a to moje poddasze mam stare zdjecia z malutka Laurka miała chyba wtedy z 3 latka .
Matko jakie super poddasze!! Zawsze marzyłam o tym by mieszkać na takim poddaszu [emoji7]
A co do wspólnego pokoju, może możesz zrobić jakiś taki parawan żeby oddzielić ich części?

reklama
Dziewczyny później Was nadrobię:) ja po wizycie, mały waży 1720g:) szyjka zamknięta:) badania wszystkie ok oprócz jednego..wyszła mi dodatnia cytomegalia..czy Wy tez mialyscie to badanie robione?
Ładna waga synka:) ja miałam robione ale wynik był ok z tego co pamiętam więc nie interesowałam się co i jak.

Do góry