Gienio
Fanka BB :)
Ta dzhewczynka jest rozpuszczona i rozpieszczona , ma bardzo zamożnych rodziców , tata zarabia tak duzo , ze jedynym zajęciem mamy jest kupowanie najdrozych rzeczy , sprawę utrudnia fakt ze jej mama jest psychologiem i potrafi innym doradzać ale sama sobie nie , ewidentnie nie radzi sobie z opanowaniem córek . Ograniczyłam kontakty do minimum , ale to nie jedyny przypadek niestety , u sąsiadów drugich chłopcy tez nie lepsi . Jak sie wprowadziliśmy na dzień dobry mnie przywitali - Czesc Dupo i śmiech . Staram sie uchronić dzieci moje , ale wiadomo nie da sie ich utrzymać pod kokonem . Przypomina mi sie ten film polski Sala Samobjcow ,który troche porusza temat dzieci z bardzo zamożnych domów , jak tragicznie wszystko moze sie skończyć .Pewnie zabronilabym zabaw z tą dziewczynka.. sprowadzi Ci dzieci na złą drogę.. rozmawiałaś z jej rodzicami na ten temat ? Ja nie wiem co te dzieci wymyślają. Kiedyś się brało , lalki barbie, kredy, skakanki, coś zawsze było do zabawy w pokoju czy na podwórku. Teraz dzieci w ogóle się bawić nie potrafią ..