E
Ewka34
Gość
@klaudiaa975 kochana corcia juz duza ,moja miala tyle jak ze mnie wyszla
odpoczywaj.. moze ten bol to przez to ze mala sie pcha juz w kanal.. staraj sie nie ruszac za duzo :* ❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale zawsze to już coś do przoduJa spakowałam dziś torbę małegobo już większość dziewczyn jest spakowana
jeszcze muszę kupić kilka tych saszetek z mm w rossmannie
![]()
Piękna waga , mysle ze moja malutka nawet tyle nie osiągnie jakbym dotrwają do 38/39 tygodnia . Czy wiadomo skad sie bierze ten straszliwy ból ?Jesteśmy po wizycie. Szyjka bez zmian. Główka delikatnie w kanale. Mam odstawić luteinę i magnez. Ten tydzień wytrzymam raczej na pewno chociaż nigdy nic nie wiadomo. Na te moje bóle nic mi nie pomoże. Jedynie Apap mam brać. Jeśli to nie przejdzie to mam się zgłosić do neurologa i możliwe, że będzie potrzebne wcześniejsze rozwiązanie ciąży. Malutka wazy 3300kg, ma się dobrze, a to najważniejsze. Pobrany mam gbs. Wracam leżeć... Mam dość na dziś.
Dokładnie, siostra też je uwielbia, inaczej by ich nie kupiłaNaprawdę? Dla mnie są mega, ale wiadomo każdy lubi co innego![]()
Mam identycznieWiem mało pięknie to wygląda,[emoji23] ale tak najlepiej to pokazać [emoji23] nie potrafię tłumaczyć
I co to znaczy??@Ankan pierwsze zdjęcie jak leżę norlanie.
Drugie jak próbuję wstać i napinam mięśnie. Widać że mięśnie się rozeszły u trzymają po bokach a na środku nic nie trzyma i brzuch nabiera kształtu trójkąta. Zobacz załącznik 872998Zobacz załącznik 872999
Naprawdę? Dla mnie są mega, ale wiadomo każdy lubi co innego![]()
Tez bardzo ładna waga malucha i super, ze ułożenie główkowe . Wagę swoją zrzucisz , ja pamietam ze nawet nie miałam czasu jeść po porodzieJa juz po wizycie. Dzisiaj 33+4 tydzien ciazy i maly wazy 2140g wiec termin wychodzi na 18.08 ale nie sugeruje sie tym. Myslalam, ze bedzie wielki po nas ale jak na razie wyglada na to, ze raczej w normiepolozenie , AFI w normie, ruchy ok
mialam pobierane GBS i za tydzien odbior. Dostalam skierowanie Hbs. Nastepna wizyta za miesiac ale powiedzial, ze za miesiąc moge juz urodzic [emoji14]
Rozejscie mięśnia prostego brzuchaI co to znaczy??