reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny,a piszecie już teraz też te ciuszki na większy rozmiar, tj. 68,74 ? Ja dziś spakowałem torby do szpitala, muszę tylko przykleić kartkę na walizkę,że jak się zacznie żeby dopakowac dokumenty i żel do higieny intymnej:)
A jutro wizyta...ciekawe co z tą moja nieszczęsna szyjka. Liczę, że nie ma tragedii i będę mogła wyjść po chleb :) chociaż w domu i tak sporo robię.
Ja mam malo ciuszkow wiec poprane i w szafce malej sa ;)

Wątpię
Gdyby mój gin wziął pod uwagę termin z ostatniego usg który wychodzi o 10 dni wcześniej niż z ostatniej miesiączki i zrobiłby mi cesarke 2 tygodnie wcześniej. To miałabym wczesniaka na własne życzenie.
Zreszta to że dziecko dużo wazy, ładnie mierzy wcale nie oznacza , że jest dojrzałe neurologiczne itp
Takie jest tylko moje zdanie ;-) ;)

Jasne :)

Dziewczyny,a piszecie już teraz też te ciuszki na większy rozmiar, tj. 68,74 ? Ja dziś spakowałem torby do szpitala, muszę tylko przykleić kartkę na walizkę,że jak się zacznie żeby dopakowac dokumenty i żel do higieny intymnej:)
A jutro wizyta...ciekawe co z tą moja nieszczęsna szyjka. Liczę, że nie ma tragedii i będę mogła wyjść po chleb :) chociaż w domu i tak sporo robię.

Nie ni, po co skoro to się założy dopiero jakoś w grudniu najwcześniej to i tak będzie śmierdziało do tego czasu :/

To oszczędzaj się lepiej :) i daj znać po wizycie :)

Nie ni, po co skoro to się założy dopiero jakoś w grudniu najwcześniej to i tak będzie śmierdziało do tego czasu :/

To oszczędzaj się lepiej :) i daj znać po wizycie :)
Przy większych dzieciach to 68 i przed zimą się przyda [emoji23]
Mój się urodził w lipcu, a ja jesieni miał już 68. Ale każde dziecko też rośnie w swoim tempie więc ja na razie nie wybiegam tak w przyszłość [emoji23] 56, 62 mam. A jak będę widziała że niedługo i przyda się 68 to zawsze nawet ze smyka można coś zamówić czy podjechać do pepco czy innego stacjonarnego sklepu :)

reklama
Do góry