reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć.. :(

Jeju, to wspolczuje.. a jakieś maści czy tabletki? Cokolwiek Tobie przepisał żeby ulżyć ten ból?? Trzymaj się dzielnie kochana i tak jak piszą dziewczyny już niebawem będziesz tuliła nagrodę i wszystko to wynagrodzi co było złego podczas ciąży

reklama
Zaawansowana Rwa kulszowa. Nic mi nikt na to nie pomoże. Mogę się polozyc tydzień/dwa przed terminem porodu w szpitalu jeśli do tej pory nie urodzę. Gdyby coś się działo podczas porodu, nie dałabym rady rodzić to odrazu CC. 15ego mam wizytę u ginekologa, to będzie skończony 38tc. Póki co , muszę się tak męczyć.. :(

Biedulka. Oby jak najszybciej Odpuściło! Bądź dzielna!

Apetyt raczej słaby, ale na takie rzeczy to zawsze :D
IMG_0297.JPG

Załączniki

• IMG_0297.JPG
    IMG_0297.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 276
Hejka[emoji846] ja po wizycie, dzisiaj 34+6, mała wazy 2480g, miałam pobrany Gbs, szyjka trzyma co mnie w sumie dziwi po moim przygodach, także wszystko w porzadeczku [emoji4] już nie mogę sie doczekać tego bąbla małego [emoji7] odebrałam wózek, mam fotelik, odebrałam dzisiaj ostatnią paczkę z ubrankami z reserved i jak na razie kończę shoppingi[emoji3]
Z mniej przyjemnych rzeczy to jutro bedą mi usuwać 8ke, myślałam ze dentysta mnie ominie ale jednak nie [emoji20]
Co do sluzu to ja mam tez taki wodnisty a czasami takie ciągnące sie gluty ble. Już myślałam ze czop, ale skoro wszystko trzyma to jednak śluz.
Biorę sie za jedzonko i kończę literki które wycinałam ze styropianu, muszę je pomalować i przystroić [emoji3]
IMG_4301.JPG
IMG_4294.JPG
IMG_4302.JPG

Załączniki

• IMG_4301.JPG
    IMG_4301.JPG
    343,5 KB · Wyświetleń: 331
  • IMG_4294.JPG
    IMG_4294.JPG
    350,5 KB · Wyświetleń: 334
  • IMG_4302.JPG
    IMG_4302.JPG
    543,4 KB · Wyświetleń: 333
O kurcze to szkoda że Ci nie pomogą wcześniej :( moze mała niedługo się urodzi i nie będziesz musiała się tyle męczyć do 15 :* oby ból się zmniejszył , może są jakieś cwiczenia albo masaż trochę pomoże
To w niedziele masz wizytę , bo ja 16 w poniedziałek

Ostatnia edycja:
@klaudiaa975 współczuję... pamiętam jak u mnie kiedyś matka się męczyła z rwą kulszową. Dużo odpoczywaj, niewiele Ci zostało do rozwiązania także pomyśl że robisz to dla małej :)

Dziewczyny chodzę po tym internecie i nie ogarniam, może mi pomożecie z termometrem wielofunkcyjnym takim do mierzenia temperatury dziecka, wody, mleka? Który jest dobry i nie ściemnia z temperatura?

Dobrze chociaż, że masz postawioną diagnozę. Miejmy nadzieję, że już długo nie będziesz się męczyć i Mała za niedługo zechce wyjść. A może Tobie objawy troszkę się zmniejszą akurat :( :*

reklama
Hejka[emoji846] ja po wizycie, dzisiaj 34+6, mała wazy 2480g, miałam pobrany Gbs, szyjka trzyma co mnie w sumie dziwi po moim przygodach, także wszystko w porzadeczku [emoji4] już nie mogę sie doczekać tego bąbla małego [emoji7] odebrałam wózek, mam fotelik, odebrałam dzisiaj ostatnią paczkę z ubrankami z reserved i jak na razie kończę shoppingi[emoji3]
Z mniej przyjemnych rzeczy to jutro bedą mi usuwać 8ke, myślałam ze dentysta mnie ominie ale jednak nie [emoji20]
Co do sluzu to ja mam tez taki wodnisty a czasami takie ciągnące sie gluty ble. Już myślałam ze czop, ale skoro wszystko trzyma to jednak śluz.
Biorę sie za jedzonko i kończę literki które wycinałam ze styropianu, muszę je pomalować i przystroić [emoji3] Zobacz załącznik 873346Zobacz załącznik 873347Zobacz załącznik 873348

No to waga idealna ;) super wieści. To świetnie, ze już tak przygotowana :) nam tylko został fotelik i laktator do kupienia za tydzień i koniec ;)

A znieczulenie daje ten dentysta? Bardzo polecam, bo pomaga dużo ;)

Do góry