reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Super !! Przyszłam do położnej która pół godziny temu przyszła i wyjechała. Czekać będę tu chyba do przyjazdu lekarza czyli do 14:30 bo jak puszczę kolejkę to koniec. Ja się zabiję :( a już glodnieje powoli. Te wizyty na NFZ są po prostu męczące.

reklama
O kurde...w sumie to dobrze, że jesteś w szpitalu, bo tam się szybciej wszystkiego dowiesz[emoji4]Pewnie to z nerwów[emoji852]
Daj znać jak będziesz po wizycie [emoji16]Zazdroszczę[emoji16]chociaż ja rzadko pijam takie rzeczy[emoji4]od czasu do czasu np. w kfc, czy na imprezach, ale teraz bym chociaż łyka zimnej się napiła[emoji16]

Ja sama z tego zrezygnowałam[emoji16] Wstyd się przyznać, wszystko jest dla ludzi[emoji16], ale ja w pracy często używam coli czy pepsi, jak np. jestem na delegacji.. nie mogę odkręcić wymontowanego zaworu, a muszę dokonać dokładnego pomiaru, wtedy to działa, jak prawdziwy odrdzewiacz i wszystko puszcza po 5-10 minutach[emoji23] Ale to są sytuacje wyjątkowe [emoji4] przed ciążą popijam nie raz, ale rzadko[emoji16]

Ale cudne widoki masz[emoji16]Jac robię to samo[emoji23][emoji16] Do mojego nawet nie dociera, że lekarz pozwolił mi chodzić [emoji23][emoji16]
Hahaha te nasze chłopy [emoji16] ale prawda taka, że no martwią się o nas :)
Mój mówi, że jak tak bardzo chce sprzątać, to po porodzie on się położy na kanapie z Filipem, a ja będę z motorkiem w dupie sprzątać cały dom [emoji23]

No często ostatnio ta cola jest, aż wstyd, ale nie mogę się powstrzymać tzn taka mała puszka 200 ml ;) nic mnie nie boli, zero dolegliwości.
Ja tez pije dość często, taka zimniutka najlepsza na te upaly [emoji23] moja mama w ciazy Piła hektolitrami, taka miała ochotę :p a z nami wszystko w porządku ;)

Jak piszesz masaż krocza to aż mi się słabo robi jak sobie przypomnę jak mi położna badała rozwarcie a że nie szło to chciała ręką rozmasować. Może są inne masaże nie wiem. Ja ten co przeżyłam to wolę 5 razy dziecko rodzić niż żeby mnie tak masowali.
Ty mówisz chyba o masażu szyjki żeby spowodować rozwarcie. A my mówimy o masażu krocza kilka tyg przed terminem żeby niby spróbować uniknąć nacięcia :)

Super !! Przyszłam do położnej która pół godziny temu przyszła i wyjechała. Czekać będę tu chyba do przyjazdu lekarza czyli do 14:30 bo jak puszczę kolejkę to koniec. Ja się zabiję :( a już glodnieje powoli. Te wizyty na NFZ są po prostu męczące.
Biedna. A może ktoś zajmie Ci kolejkę na chwile a ty skoczysz gdzieś do sklepu chociaż po jakąś drożdżówkę?

Ja tez pije dość często, taka zimniutka najlepsza na te upaly [emoji23] moja mama w ciazy Piła hektolitrami, taka miała ochotę :p a z nami wszystko w porządku ;)

Dokładnie :) grunt to zdrowe podejście do wszystkiego. Wiadomo warto mieć świadomość, ze to niezdrowe, rozpuszcza zęby itd ale nie zaszkodzi jak jeszcze z 6 razy się napije przez te 30 dni tej coli [emoji5][emoji847]

Ja tez pije dość często, taka zimniutka najlepsza na te upaly [emoji23] moja mama w ciazy Piła hektolitrami, taka miała ochotę [emoji14] a z nami wszystko w porządku ;)
Ja nie odmawiam sobie całkowicie w ciąży, wszytko z umiarem. Ale piję raz na jakiś czas, tak jak i przed ciążą z resztą. Średnio lubię, czasami najdzie mnie ochota

reklama
Ja pierdziele jaki skwar oszaleje :/
Zrobiłam spaghetti i koktajl z truskawek i bananów i mam dość uff.
Mam do odebrania pampki z rossmana ale chyba pójdę pod wieczór bo teraz nie idzie wytrzymać :/

Do góry