reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Rozwiesiłam ostatnią pralkę..łącznie od wczoraj było ich 10 albo 11 :szok: ale prałam wszystko tzn ubranka, kocyki, prześcieradła, pieluchy tetrowe i flanelowe, ręczniki z kapturkiem - jak je wszystkie przeliczyłam to wyszło mi że mam ich 6 :D ja kupiłam a potem dostaliśmy w prezencie ale jeden przeznaczę jako kocyk bo jest z takiego materiału że na pewno będzie ciężko wytrzeć nim :D

Muszę dokupić ostatnie rzeczy i w końcu koniec :D

Rozwiesiłam ostatnią pralkę..łącznie od wczoraj było ich 10 albo 11 :szok: ale prałam wszystko tzn ubranka, kocyki, prześcieradła, pieluchy tetrowe i flanelowe, ręczniki z kapturkiem - jak je wszystkie przeliczyłam to wyszło mi że mam ich 6 :D ja kupiłam a potem dostaliśmy w prezencie ale jeden przeznaczę jako kocyk bo jest z takiego materiału że na pewno będzie ciężko wytrzeć nim :D

Hehe ja też chyba tyle prań miałam, jakbym miała to policzyć :D ciuszki czekają aż będę miała komodę i wtedy zacznę prasować i układać :D :p

Dzisiaj dzień picia coli haha :D ja właśnie gotuję leczo...miałam nie gotować, bo taki upał..ale coś trzeba jeść ;) @KatiNails super te ubranka i jeszcze 1 zł za sztukę to żal nie kupić :p @klaudiaa975 czekamy na zdjęcie wózka :D my po nasz wózek pojedziemy dopiero końcem lipca, bo nie mamy gdzie go trzymać :D

Leczo...uwielbiam :-) :) U mnie w lodówce praktycznie samo światło zostało :p dojadamy resztki bo w piątek jedziemy do teściów na cały weekend :D
My czekamy na telefon z info kiedy wózek można odebrać, wstępnie mają dzwonić w połowie lipca :D
Jakiego ja mam pecha że mój mąż nie lubi coli, lecza, McDonalda... :p

Pomóżcie.. o ch. Tu chodzi :///
Co ja mam zrobić z tymi metalami, z tym białym materiałem ..
15307124518051050900043.jpg
1530712466521843735925.jpg

Załączniki

• 15307124518051050900043.jpg
    15307124518051050900043.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 367
  • 1530712466521843735925.jpg
    1530712466521843735925.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 389

To sporo zrobiłaś tych prań :o ja też prałam wszystko, miałam prań chyba 7 [emoji16]

reklama
Do góry