reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Piękne, uwielbiam ubranka ze smyka :) tak ciężko się oprzeć [emoji16] ale wiem, że to bez sensu kupować następne niestety [emoji23] spoko, za jakiś czas znowu będę kupować, rozmiary 68, 74 itd [emoji16] o ile dobrze widziałam to na majówkach jakieś dziewczyny pisały, że już przerzucają się powoli na 68 :o

Ps. Ja polowałam na wanienkę niebieską i też nigdzie nie było i zamówiłam przez smyk online. Może zobacz na stronie czy mają czerwoną :)
Na stronie jest czerwona więc klikne Przez neta :) a ubranka wzięłam większe dzis 68 i 74 :)

@Avalia 33+6 więc z om 17.08 a z USG ciągle 04.08. Byłam rozczarowana jakis czas temu jak pierwszy raz pojawił się temat cc jeśli się nie obróci. Przeżywałam i to bardzo, ale na to nie mam wpływu więc pogodziłam się z tą myślą :) hihi pytanie czy dotrwam do ustalonego terminu czy nie zacznie się wcześniej. Wszystko okaże się za dwa tygodnie na kolejnej wizycie na kiedy termin Co i jak.
A Ty kiedy masz wizytę?

To spory chlopaczek :)
Na kiedy masz termin?
Tez dostałaś Dopegyt na cisnienie ? :)
Tak dopegyt 3*1. Z om 17.08 a z USG 04.08 :) ciekawa jestem kiedy cc ustali

reklama
Ziołomiód się nie krystalizuje :)
To nie do końca to samo co miód.

Nie na łebka [emoji23] ogólnie jak się wszystkie zbierzemy na to zamówienie to 200 słoików wychodzi [emoji23] fakt faktem że jest nas trochę bab z całego osiedla [emoji23]
Dobra juz poczytalam o tym :D w sumie ciekawe dosyc :p

Na stronie jest czerwona więc klikne Przez neta :) a ubranka wzięłam większe dzis 68 i 74 :)

@Avalia 33+6 więc z om 17.08 a z USG ciągle 04.08. Byłam rozczarowana jakis czas temu jak pierwszy raz pojawił się temat cc jeśli się nie obróci. Przeżywałam i to bardzo, ale na to nie mam wpływu więc pogodziłam się z tą myślą :) hihi pytanie czy dotrwam do ustalonego terminu czy nie zacznie się wcześniej. Wszystko okaże się za dwa tygodnie na kolejnej wizycie na kiedy termin Co i jak.
A Ty kiedy masz wizytę?

Tak dopegyt 3*1. Z om 17.08 a z USG 04.08 :) ciekawa jestem kiedy cc ustali

Ja tez mam z OM 17.08 wiec tez jestem.ciekawa kiedy mi ustali :)

reklama
Bo mam rozwarcie i mi nie wolno:confused2:nie wnikam w jego tok myslenia [emoji23] mysle jednak ze chyba sie boi o wody, ze mi odejda i nic nie bede wiedziec ;)
Ewka kiedyś się w to wglebialam jak dostałam zakaz kąpieli ;)
Z tego co doczytałam chodzi o to że jak się skraca szyjka to trzeba uważać żeby nie złapać żadnej infekcji a wanna temu sprzyja. A jak już jest rozwarcie to w ogóle podczas kąpieli można zaszkodzić bo wejście jest już otwarte do bąbla [emoji14] i trza uważać żeby żadne zarazki się tam nie dostały ;)

Do góry