reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry

My wczoraj w końcu zamówiliśmy fotelik i bazę :). Zostały mi do kupienia nożyczki i wszystko już gotowe. A i muszę wysłać maila w związku z tymi adapterami. Wczoraj dzwoniłam do hurtowni, ale na stanie nie mieli i kazała mi się bezpośrednio kontaktować z firmą Jedo. Oni z kolei chcą maila ze zdjęciami. Fajnie by było jakby się udało załatwić te adaptery, bo czasami wygodniej wpiąć fotelik do ramy wózka.
No pewnie, że adaptery się przydadzą :)
Mój jest zauroczony wózkiem ale nosidełko powiedział , jest jego. Będzie dumnie woził córkę w wózku ale częściej by chcial zabierać w foteliku [emoji23]
Hej dziewczyny..
Jaki mialam durny sen.. najpierw jakies pajaki i inne dziwactwa chcialy mnie zjesc.. a pozniej w innym snie ,snila mi sie krew na podpasce i to duzo.. i stwierdzilam ze nie wiem czy to porod czy nie.. :/
Dzis wizyta, ciekawe co mi powie..
To tylko sen. Nie dobieraj sobie do głowy :*
Za duzO myślisz i to stąd. O której masz wizytę ?
Ale cukiereczek <3 ja sie zastanawiam , czy moja malutka urodzi sie łysa - pewnie tak, bo bliźniaki tez miały drobne jasne włoski tylko :)
Też swojej jestem ciekawa. Oboje jesteśmy blondynami to może nie mieć włosków lub mieć malutko jasnych. W ogóle ciekawa jestem jak będzie wyglądała , bo to jednak pierwsze dziecko. Ty możesz odwzorować się mniej więcej na dwóch pierwszych ❤️
Chociaż wiadomo, każde dziecko inne.
Jeszcze troszkę i zasypiemy się zdjęciami ❤️ tylko fajnie jak by był jeszcze jeden osobny wątek na dzień w którym urodzilysmy, wagę i zdjęcia :)

reklama
No pewnie, że adaptery się przydadzą :)
Mój jest zauroczony wózkiem ale nosidełko powiedział , jest jego. Będzie dumnie woził córkę w wózku ale częściej by chcial zabierać w foteliku [emoji23]

To tylko sen. Nie dobieraj sobie do głowy :*
Za duzO myślisz i to stąd. O której masz wizytę ?

Też swojej jestem ciekawa. Oboje jesteśmy blondynami to może nie mieć włosków lub mieć malutko jasnych. W ogóle ciekawa jestem jak będzie wyglądała , bo to jednak pierwsze dziecko. Ty możesz odwzorować się mniej więcej na dwóch pierwszych ❤️
Chociaż wiadomo, każde dziecko inne.
Jeszcze troszkę i zasypiemy się zdjęciami ❤️ tylko fajnie jak by był jeszcze jeden osobny wątek na dzień w którym urodzilysmy, wagę i zdjęcia :)
Wiem ze sen :p ale i tak wystraszylam sie hyhy wizyte mam na 11 jedziemy po 10, na miejscu bede 10.30 podlaczy mi ktg i poczekam najwyzej ;) dobrze ze moj wzial wolne tzn kazal kierownikowi zmienic grafik bo on chce i musi miec czwartek wolny :p gorzej bedzie gdy bedzie kazal mi za tydz przyjsc :/ chyba z cora pojade autobusem,obym nie urodzila w nim,przez nasze polskie drogi ;)

Hej dziewczyny..
Jaki mialam durny sen.. najpierw jakies pajaki i inne dziwactwa chcialy mnie zjesc.. a pozniej w innym snie ,snila mi sie krew na podpasce i to duzo.. i stwierdzilam ze nie wiem czy to porod czy nie.. :/
Dzis wizyta, ciekawe co mi powie..
Trzymamy mocno kciuki za wizytę :* ;)
L
Mi też się śniła krew dzisiaj , poszłam siku i patrzę że leci , a potem w szpitalu czekałam w kolejce do rodzenia bo było dużo dziewczyn , i jakies takie głupoty, te sny czasem .. :D :D

Dzień dobry dziewczynki :*
My nie śpimy od 6 i oglądamy bajki, synuś stwierdził, że On już jest wyspany masakra :D
Jakie plany na dziś? My zrobimy obiadek, dziś naszło mnie na młode ziemniaczki, mizerie i filet z kurczaka [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️ :)
Po obiadku pojedziemy nad jeziorko, chlopaki się będą kąpać a ja posiedzę sobie w cieniu :)
Milego dnia dziewczynki :*
Hehe. Ostatnio mój syn a ma 10 lat o 4 rano tez przyszedł do nas do łóżka i się wladowal do nas a nigdy tak nie robi.

Ja na 9 klientka, a potem jadę do teściowej w młodym [emoji23] on się pobawi z babcią a ja w spokoju posiedzę sobie na ogródku z kawą i będę miała chwilę spokoju [emoji23] teściowa też zrobi obiad [emoji23] a co jak se mogę to se będę korzystać [emoji23]
Mój młody tez jest u dziadków [emoji1][emoji1][emoji1]. .. Piękna cisza i spokój

Hej dziewczyny :-) jestem aktualnie w 35 tyg wczoraj miałam wizytę u lekarza i powiedział że mam skróconą szyjkę i mały już jest nisko główką termin mam na 9 sierpnia pwiedział że napewno nie dotrwamy terminu z tego wszystkiego zapomniałam zapytać go czy mam leżeć oszczędzać się a sam nic nie powiedział tyle że na tym etapie ciąża jest już donoszona.boje się że już blisko..Nie mam nawet spakowanej torby ani kosmetyków dla dzidzi i nie wiem sama czy mogę w tej sytuacji jechać do sklepu i pokupować wszystko czy lepiej leżeć

Hej dziewczyny :-) jestem aktualnie w 35 tyg wczoraj miałam wizytę u lekarza i powiedział że mam skróconą szyjkę i mały już jest nisko główką termin mam na 9 sierpnia pwiedział że napewno nie dotrwamy terminu z tego wszystkiego zapomniałam zapytać go czy mam leżeć oszczędzać się a sam nic nie powiedział tyle że na tym etapie ciąża jest już donoszona.boje się że już blisko..Nie mam nawet spakowanej torby ani kosmetyków dla dzidzi i nie wiem sama czy mogę w tej sytuacji jechać do sklepu i pokupować wszystko czy lepiej leżeć

A dzięki, udał się. Nie pozabijaliśmy się z mężem:) ba nawet się nie pokłóciliśmy hak to zazwyczaj bywa kiedy jesteśmy ze sobą 24h/dobę hehe.
Na zlocie super największą frajdę miały dzieciaki bo wygrali puchary i bardzo są z tego dumni, potem 2dni u kuzynki w Ozorkowie a że nie widziałyśmy się rok miałyśmy i robic. Na koniec 2dni w Toruniu: planetarium, stary rynek, Aquapark, spacery także super. Najlepsze jest to, że w domu ciągle mi się brzuch spinał, kuło w pochwie a od wyjazdy nic mnie nie boli a całe dnie na nogach.
Wniosek z tego taki, że musisz cały czas podróżować zamiast siedzieć w domu [emoji16]

reklama
Hej ;) tez mam krotka szyjke i z rozwarciem ;) nie panikuj,tylko powoli popakuj sie i oszczedzaj sily ,mozesz jechac sama ale powolutku, nie spiesz sie ;) mi kazano lezec zobaczymy co dzis powie :p

Do góry