Maljan
Fanka BB :)
Pewnie to był skurczNie rozróżniam [emoji23]
Miałam takie bolesne kłucia w podbrzuszu i twardnienie brzucha. Nie wiem czy to był w sumie skurcz, bo różne mam tę bole.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie to był skurczNie rozróżniam [emoji23]
Miałam takie bolesne kłucia w podbrzuszu i twardnienie brzucha. Nie wiem czy to był w sumie skurcz, bo różne mam tę bole.
Fuuuuj masakraBooze wchodzę na fb a tam typiara dodała zdjęcie swojej wydzieliny z pochwy..pyta się czy to czop.. maaasakra czego to już te kobiety nie wrzucają do sieci. Aż zrobilam screena bo nie uwierzyłam. Mnie osobiście takie coś nie obrzydza, ale to jest lekka przesada![]()
mało tego to wrzucila kobieta dwójki dzieci
Tez mam ten bol hyhyhyDziewczyny mnie tak boli tu w okolicy prawego żebra..mały się tu chyba pcha..okropny ból..dotykam , moze się przesunie![]()
A znowu na patologii wszelkie dziwne wydzieliny z psiochy mają być pokazane położnej czy to czopki np czy śluz zwykły oczywiście takie które nas niepokojąA widzicie mnie jak idę z taką meduzą na papierze do gienia i się pytam "co to?"
On by mnie w psychiatryku zamknął
Za rok takie "mamusie" uważają się za wyrocznie od ciąży i macierzyństwa, a już w ogóle jak w drugiej ciąży są. Najgorszy typ człowieka na jaki można trafić.
Fuuujjj hyhyhy ja tylko mowilam ze mam cos takiego i mnie brali na badanie, nie musialam pokazywacA znowu na patologii wszelkie dziwne wydzieliny z psiochy mają być pokazane położnej czy to czopki np czy śluz zwykły oczywiście takie które nas niepokojąnie takie codzienne
![]()
RozumiemTzn ja biore lek na padaczke kochana, nie wiem jakie bedzie mial dzialanie bez luteiny np.. dlatego ta luteine bralam od poczatku,bo mialam tez niski progresteron w drugiej fazie cyklu![]()
To całe szczęście, że zrobili to ccA według mojego wyliczeń będzie 35+3, bo liczy z terminu z USG... No nic, tak słyszałam,że 34-36 lekarze zostawiają, musi być dobrze.
Mojej koleżanki brata żonaD) miała cesareke 3 dni temu, w 34 tc. Miała problemy z ciśnieniem, zatrzymali ja na patologii. Na ktg wychodziło jednego dnia,że malej w brzuszku tętno zanika, drugiego dnia to samo. Decyzja o cesarce...jak się okazało, malutką miała tak pozawijana pepowine wokół szyi, że jeszcze chwila i by się udusila
( była chwilę pod respiratorem,ale już wydolna oddechowo na szczęście...Ale dramat...
Ja rozumiem szpital, ale fb?A znowu na patologii wszelkie dziwne wydzieliny z psiochy mają być pokazane położnej czy to czopki np czy śluz zwykły oczywiście takie które nas niepokojąnie takie codzienne
![]()
Ojej dobrze, że wszystko się szczęśliwie zakończyło!!!A według mojego wyliczeń będzie 35+3, bo liczy z terminu z USG... No nic, tak słyszałam,że 34-36 lekarze zostawiają, musi być dobrze.
Mojej koleżanki brata żonaD) miała cesareke 3 dni temu, w 34 tc. Miała problemy z ciśnieniem, zatrzymali ja na patologii. Na ktg wychodziło jednego dnia,że malej w brzuszku tętno zanika, drugiego dnia to samo. Decyzja o cesarce...jak się okazało, malutką miała tak pozawijana pepowine wokół szyi, że jeszcze chwila i by się udusila
( była chwilę pod respiratorem,ale już wydolna oddechowo na szczęście...Ale dramat...
No też mówię,że dobrze,że ona miała problemy z ciśnieniem,dzięki temu u małej wykryli te problemy z tetnem...To całe szczęście, że zrobili to cc![]()