reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Idę spać [emoji23]
Przygotowałam mięso, kiełbasy, szaszłyki i sos na jutro na wyjazd [emoji23] popakowalam picia, koc, całą resztę burdelu. Z jednym dzieckiem i to 4 letnim wyprawa jak nie powiem co [emoji23] a co dopiero później jeszcze z drugim młodszym [emoji23]
Dobranoc :* i udanej niedzieli Wam życzę bo jutro pewnie nie będę miała czasu zaglądać :*
Uwazajcie na siebie :*

Nie no co ty [emoji23] czemu mam się gniewać :D masz rację. Dlatego już wrzucam na luz i nie myślę więcej :D
Bo zaraz Ci zajęcie wynajdziemy jak nie wyluzujesz :wink:

Ja też zacznę dorzucać jakieś pierdolki do przegryzenia :p a wcześniej nawet bym nie pomyślała , żeby coś zabrać ze sobą do jedzenia :p
Ha ha jak tak sobie pomysły zaczniemy podrzucac to kolejna torba będzie z prowiantem:laugh2:
Nie wiem czy robią przed planowanym [emoji23]bo poprzednim razem nie było cc planowane. Ale wolałabym dostać. Bo po znieczuleniu nie dość że siku nie trzymasz bo nie czujesz to z dwójką może być podobnie :) więc chyba wolałabym żeby mi zrobiły [emoji23] tak na wszelki wypadek [emoji23]
Masz rację ale jakos wole czopek w domu niż lewatywe :ninja2:
Idę spać [emoji23]
Przygotowałam mięso, kiełbasy, szaszłyki i sos na jutro na wyjazd [emoji23] popakowalam picia, koc, całą resztę burdelu. Z jednym dzieckiem i to 4 letnim wyprawa jak nie powiem co [emoji23] a co dopiero później jeszcze z drugim młodszym [emoji23]
Dobranoc :* i udanej niedzieli Wam życzę bo jutro pewnie nie będę miała czasu zaglądać :*
To milej nocki i udanego wyjazdu jutro :)

Idę spać [emoji23]
Udanej niedzieli![emoji16]

Bo zaraz Ci zajęcie wynajdziemy jak nie wyluzujesz :wink:

Ha ha jak tak sobie pomysły zaczniemy podrzucac to kolejna torba będzie z prowiantem:laugh2:

Masz rację ale jakos wole czopek w domu niż lewatywe :ninja2:

To milej nocki i udanego wyjazdu jutro :)

Za dużo mamy czasu i tak wychodzi jak wychodzi :D to ja mam lepszy pomysł :D niech nam rodziny pozamawiaja pizzę a na deser lody :D

reklama
Do góry