E
Ewka34
Gość
No baaTo też tak mieliście ?hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No baaTo też tak mieliście ?hahaha
Uwazajcie na siebie :*Idę spać [emoji23]
Przygotowałam mięso, kiełbasy, szaszłyki i sos na jutro na wyjazd [emoji23] popakowalam picia, koc, całą resztę burdelu. Z jednym dzieckiem i to 4 letnim wyprawa jak nie powiem co [emoji23] a co dopiero później jeszcze z drugim młodszym [emoji23]
Dobranoc :* i udanej niedzieli Wam życzę bo jutro pewnie nie będę miała czasu zaglądać :*
Bo zaraz Ci zajęcie wynajdziemy jak nie wyluzujeszNie no co ty [emoji23] czemu mam się gniewaćmasz rację. Dlatego już wrzucam na luz i nie myślę więcej
![]()
Ha ha jak tak sobie pomysły zaczniemy podrzucac to kolejna torba będzie z prowiantemJa też zacznę dorzucać jakieś pierdolki do przegryzeniaa wcześniej nawet bym nie pomyślała , żeby coś zabrać ze sobą do jedzenia
![]()
Masz rację ale jakos wole czopek w domu niż lewatyweNie wiem czy robią przed planowanym [emoji23]bo poprzednim razem nie było cc planowane. Ale wolałabym dostać. Bo po znieczuleniu nie dość że siku nie trzymasz bo nie czujesz to z dwójką może być podobniewięc chyba wolałabym żeby mi zrobiły [emoji23] tak na wszelki wypadek [emoji23]
To milej nocki i udanego wyjazdu jutroIdę spać [emoji23]
Przygotowałam mięso, kiełbasy, szaszłyki i sos na jutro na wyjazd [emoji23] popakowalam picia, koc, całą resztę burdelu. Z jednym dzieckiem i to 4 letnim wyprawa jak nie powiem co [emoji23] a co dopiero później jeszcze z drugim młodszym [emoji23]
Dobranoc :* i udanej niedzieli Wam życzę bo jutro pewnie nie będę miała czasu zaglądać :*
Udanej niedzieli![emoji16]Idę spać [emoji23]
U mnie podobnieJa już upralam dawno i leży w szafie ale ubierać będzie mąż jak będę w szpitalu już po porodzie.
To też tak mieliście ?hahaha
Chociaż jest teraz co wspominaćTakmentosy, żelki, chipsy, paluszki itp
i w autobusie chwalenie się co kto ma
![]()
Bo zaraz Ci zajęcie wynajdziemy jak nie wyluzujesz
Ha ha jak tak sobie pomysły zaczniemy podrzucac to kolejna torba będzie z prowiantem
Masz rację ale jakos wole czopek w domu niż lewatywe
To milej nocki i udanego wyjazdu jutro![]()
Chociaż jest teraz co wspominać![]()