Kasiula8989
Fanka BB :)
A w drodze przerwa na McDonald i te paczuszki z jedzeniem i zabawkanie pamiętam teraz jak się nazywaja
![]()
Happy meal hahahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w drodze przerwa na McDonald i te paczuszki z jedzeniem i zabawkanie pamiętam teraz jak się nazywaja
![]()
Dzidziuś nie, ale cala reszta juz tak Haha a tak na serio to wiem, ze masz racjeWszystko na spokojnie nic na siłęjak nie umyjesz któregoś to nic się nie stanie. Dzidziuś przez pierwszy miesiąc nie zauważy ha ha taki żarcik
No no to ! [emoji23]Happy meal hahahah![]()
Ale fajnieKurde Klaudia [emoji4]ja bym sfiksowała, jakbym codziennie upatrywała u siebie objawów porodu [emoji4] Korzystaj jeszcze z tych chwil ze swoim facetem[emoji4]Nie wiem, poczytaj coś, oglądnijcie dobry film[emoji16]poleżcie razem, wyjdźcie na spacer [emoji4]Jak się zacznie to będziesz wiedzieć. To na pewno. Też nigdy nie rodziłam, ale szkoda mi czasu na analizowanie każdego bólu, ukłucia. Przywykłam, że tak jest i będzie coraz gorzej [emoji4] Taki los[emoji4]
Ja np jutro idę z mężem do kina.. podejrzewam, że to już ostatni raz przed porodem[emoji4]i cieszę się, jak dziecko[emoji85]
Wygląda jak byś się pokrzywa oparzyla. Nie mam pojęcia od czego to może byćDziewczyny zauwazylam na nadgarsku krostki takie dziwne.. jakby uczulenie mi wyszlo :/ tu gdzie motylek jest i tylko tam.. drapalam to ale teraz juz przeszlo swedzenie jako takie.. nic takiego nie jadlam.. to co zawsze.. :/ Zobacz załącznik 874938
No nie mam kurcze.. ale dziwne to, taka kaszka jakby, a nic mnie nie pogryzlo..@Ewka34 może weź wapno, jeśli masz w domu...
Kurcze ja tez nie.. :/ bo to tylko w tym jednym miejscu jest.. :/Wygląda jak byś się pokrzywa oparzyla. Nie mam pojęcia od czego to może być![]()
My idziemy na Ocean 8, bo w sumie średnio coś z repertuarem teraz[emoji4]Ale fajniemoże ja mojego też bym jeszcze wyciągnęła. Leci coś fajnego?
Może to od zjedzenia czegoś... albo nie wiem.. mydło?No nie mam kurcze.. ale dziwne to, taka kaszka jakby, a nic mnie nie pogryzlo..