reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wiesz, że ja mam na imię Malwina? [emoji16]
Ja wiem , ja wiem Malwinko !! [emoji8]

Swoją drogą jak zdrabniaja cię znajomi ? Mi się bardzo podoba to imię , jak myślałam że spodziewam się córeczki to nawet przeszło mi przez myśl jednak bałam się zdrobnienia ' Malwa ' . Jest takie ostre dla mnie [emoji16] a slyszalam jak tak mówią do malwiny [emoji39]

Co do wyboru imienia ja właśnie nie rozmawiam z mamą bo wiem że zaraz zaczęła by mi prac mózg a to jest dziecko moje i mojego męża .. mamy my znalezc kompromis [emoji16] aah te mateczki [emoji23]

Dziewczynki, ja dzisiaj znowu mało się udzielałam. Rano była u mnie mama, bo wrócili z wakacji i się stęskniła [emoji16] Później od 12 do 16 koleżanki z pracy mnie odwiedziły [emoji16] A później pojechaliśmy z mężem na działkę do jego brata i wróciliśmy wieczorem [emoji16] Mam bardzo intensywny ten weekend :)

Teraz padam ze zmęczenia i idę spać. Dobranoc :)

Ps. Też byłam dzisiaj w maczku [emoji16]

reklama
Ja wiem , ja wiem Malwinko !! [emoji8]

Swoją drogą jak zdrabniaja cię znajomi ? Mi się bardzo podoba to imię , jak myślałam że spodziewam się córeczki to nawet przeszło mi przez myśl jednak bałam się zdrobnienia ' Malwa ' . Jest takie ostre dla mnie [emoji16] a slyszalam jak tak mówią do malwiny [emoji39]

Co do wyboru imienia ja właśnie nie rozmawiam z mamą bo wiem że zaraz zaczęła by mi prac mózg a to jest dziecko moje i mojego męża .. mamy my znalezc kompromis [emoji16] aah te mateczki [emoji23]
Nie zdrabniają :) znajomi mówią Malwina, rodzice, babcie Malwinka [emoji16]

Do góry