reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie w szpitalu chyba lewatyw nie robią , tamtym razem dostałam czopek i po paru minutach przeczyscilo . Nigdy w życiu jeszcze nie miałam lewatywy . Trochę się boje jak to teraz bedzie czy dadzą tego czopa czy nie zdążą dać , mój ma już dość tego tematu.. bo często poruszam tą sprawę:D często mu mówię a co bedzie jak cos mi wyleci przed dzieckiem a on będzie ze mną do samego końca porodu , to mówi że nic nie bedzie , no trudno stanie się i tyle .. :D i prosi mnie żebym przestała czytać te internety bo potem się nakręcam na najgorsze :D

Jednak nie będę mieć Jagody tylko Malwinkę, zmiana imienia , tak jakoś z mamą rozmawiałam i jej się podoba to imię i mi też od dawna , a mąż i tak się zgodzi nie ma wyjścia :D :)
Wiesz, że ja mam na imię Malwina? [emoji16]

reklama
Za dużo mamy czasu i tak wychodzi jak wychodzi :D to ja mam lepszy pomysł :D niech nam rodziny pozamawiaja pizzę a na deser lody :D
Koło mojego szpitala jest taki fajny sklep, a tam różne rodzaje musli z jogurtem naturalnym, z owocami mix, z orzeszkami, z owocami jakimiś konkretnymi np borówki, wszystko tak pysznie wyglada. Ostatnio wzięłam jeden kubeczek i muszę przyznac, ze nie tylko wyglada a i smakuje. Także już mu pokazałam co ma mi przywozić :D
IMG_0177.JPG

Załączniki

• IMG_0177.JPG
    IMG_0177.JPG
    144,5 KB · Wyświetleń: 327
reklama
Do góry