reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój tak za godzinę będzie :) ale Twój to ma jakiś dziwny łącznik między narządami
Mój ma wszędzie dziwne łączniki. Jak nie mam na nic ochoty muszę uważać by go nie dotykać po plecach czy szyi. A jak śpi czy to 2 w nocy czy 7 rano , drapne go po plecach czy przytulę a narząd się budzi pomimo tego że mąż śpi dalej [emoji849][emoji18][emoji23]
:laugh2::laugh2:Kurcze teraz to i ja oplułam telefon a mój mąż się dziwnie na mnie patrzy .
Nie martw się, mój co chwilę tak na mnie patrzy jak się smieje do telefonu

reklama
Dzień dobry Wam..
Od rana zły humor...
Pojezdzone mam do Leżajska na grilla i zbieranie jabłek...
Leje i burza jest.. Jak na złość dzisiaj.. A wczoraj ładna pogoda była..
IMG_20180708_083436.jpg

Załączniki

• IMG_20180708_083436.jpg
    IMG_20180708_083436.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 359
Bo się człowiek zastanawia czy to już czy jeszcze [emoji23] moja tak szaleje , że raczej się nie szykuje jeszcze :p a wieloródki pamiętają jak to jest ? Ile czasu przed porodem dziecko przestaje być ruchliwe ?
Bo mi to aż cały brzuch faluje, uderza w szyjkę bo czuję uderzenia i kłucia na przemian, więc impreza na całego :D
Ja właśnie pierwsze słyszę , że dziecko przed porodem przestaje się ruszać. Ja moją czułam pamiętam to bardzo dobrze już na łóżku porodowym jak kopała nogami. Ale w czasie skurczy partych to już nie kojarzę, nie pamiętam, nie zwróciłam na to uwagi

A tak w ogóle to dzień dobry w niedziele☺
My wczoraj do 23 posiedzieliśmy przy grillu. Miał być mój brat z żoną a okazało się , że chętnych było dużo więcej w sumie to ponad 10 osób doszło ☺ ale przyjechali ze swoim prowiantem w razie jakby brało ☺ inaczej się szykuje dla 4 osób a inaczej dla 15☺ chociaż ja zawsze i tak wolę mieć więcej ☺
Ale było wesoło ☺

Jeszcze leżę. Moje towarzystwo jeszcze śpi. Muszę ogarnąć kuchnię bo mi dziewczyny wczoraj wszystko z dworu pownosiły i tak czeka wszystko na mnie. Zmywarkę puszczę ☺
Nastawię rosół, potem zrobimy z córcią torta na 33 urodziny męża☺ po południu przyjadą moi rodzice i teście.

Powoli Was doczytuję ale na bieżąco nie jestem.
Miłej niedzieli dziewczyny☺

Znowu na sierpniowych na fb urodziła. Mała ma 2600, dali jej 8/10 i to jest 34+4.

Fajnie, cieszy to, ale dziwne ze tydzien minął a tam już z 7 dzieci się urodziło w tak wczesnych tyg.. coś jest nie tak. Tzn nikogo nie „obwiniam” ale widząc czasem ich posty sama nie wiem czy to nie pomagają trochę nieświadomie i czasami chyba świadomie tym przedwczesnym rozwiązaniom..

reklama
Koło mojego szpitala jest taki fajny sklep, a tam różne rodzaje musli z jogurtem naturalnym, z owocami mix, z orzeszkami, z owocami jakimiś konkretnymi np borówki, wszystko tak pysznie wyglada. Ostatnio wzięłam jeden kubeczek i muszę przyznac, ze nie tylko wyglada a i smakuje. Także już mu pokazałam co ma mi przywozić :D
Zobacz załącznik 874940
Ja takie pyszności robię sama w domku na 2 śniadanie uwielbiam jogurt płatki (mogę tylko owsiane) owoce różne itp zdrowe i pyszne :)

Do góry