reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Znowu na sierpniowych na fb urodziła. Mała ma 2600, dali jej 8/10 i to jest 34+4.

Fajnie, cieszy to, ale dziwne ze tydzien minął a tam już z 7 dzieci się urodziło w tak wczesnych tyg.. coś jest nie tak. Tzn nikogo nie „obwiniam” ale widząc czasem ich posty sama nie wiem czy to nie pomagają trochę nieświadomie i czasami chyba świadomie tym przedwczesnym rozwiązaniom..
Z tego co wiem, to jedna miała skoki ciśnienia 190/100, od dawna leżała w szpitalu i lekarze zrobili jej cc. Więc to raczej nie zależne od niej. Ważne że z maluszkiem wszystko dobrze.

Udało się namówić męża, byliśmy u znajomych i dość długo posiedzieliśmy [emoji16]
Fajnie, że milo spędziłaś wieczór :) humor pewnie zaraz lepszy

Mój ma wszędzie dziwne łączniki. Jak nie mam na nic ochoty muszę uważać by go nie dotykać po plecach czy szyi. A jak śpi czy to 2 w nocy czy 7 rano , drapne go po plecach czy przytulę a narząd się budzi pomimo tego że mąż śpi dalej [emoji849][emoji18][emoji23]Nie martw się, mój co chwilę tak na mnie patrzy jak się smieje do telefonu
Ty się ciesz, że na niego tak dzialasz :p

@Bajunia to wczoraj miałaś wesoło ale najgorsze dziś to sprzątanie ale całe szczęście, że są zmywarki :)
A jaki torcik dziś robisz dla męża?

Właśnie okazuje się że w Leżajsku (50km) od nas słoneczko [emoji24] bez deszczu i burzy [emoji7] więc jedziemy [emoji7]
Najważniejsze, że tam nie pada:) udanego wyjazdu

Dzień dobry [emoji847]
Wchodze na fb a tam kolejne dziewczyny urodziły. Jedna z terminem na 23.08 mała 47cm i waga 2020g, druga 34+4 waga 2600g [emoji7] ciekawe która z nas sie pierwsza rozpakuje [emoji3]
Dzien dobry :) ale wieści od rana. Dobrze, że z dziećmi wszystko w miarę w porządku.
A mnie az strach coraz większy zaczyna ogarniać, że to może się zacząć przed planowanym cc. A ja nie nam torby z jedzeniem ha ha spakowanej po wczorajszych naszych pomysłach:laugh2:.

Może u Karoliny w piwnicy nie śmierdzi ?
Albo jej się podoba ten zapach ?
Skoro będzie trzymać w piwnicy to przecież na pewno ma dobry powód [emoji106][emoji106]

Ja balabym się trzymać w piwnicy ze względu na możliwość występowania mysz , no ale. Nie każdy musi mieć taką piwnice z super myszami albo ktoś może lubić myszy - ja nie [emoji23][emoji23] Klaudia codziennie piszesz o nowych objawach , nie męczy cię to ? [emoji39]

Zapomnij na chwilę że jesteś w ciąży , zaboli to zaboli a jak zacznie się poród na pewno tego nie przeoczysz [emoji8]
A inne rzeczy nie powinny cię martwić jesteś już w bezpiecznym tygodniu także nawet jak mała wyskoczy to będzie dobrze :*

Ucz się od Ewki ona jest mistrzynią nieprzejmowania się i dobrze , wyjdzie na tym lepiej jak ty bo ciągłym myśleniem i tak nic nie zrobisz a jedynie stresujesz małego szkraba [emoji57][emoji57]
Może nie śmierdzi, może nie ma myszy [emoji23] ja nie zakładam, że tak jest, tylko pytam [emoji23] bo wiem że u mnie śmierdzi [emoji16]

Fuj ja mam jakąś traumę związana z myszami .. naprawdę boje się panicznie mysz i to nie słabnie .. boje się nie raz że zemdleje na widok tego okropnego stworzenia, nawet mam koszmary z myszami
Ja też się boję panicznie. Jak mieszkałam z rodzicami i musiałam iść do kotłowni, to zawsze się bałam, bo między węglem siedziały [emoji16]

Bo ty to lubisz dziwne stworzonka , takie że ja się wzdrygam . Swoją drogą napisałaś wcześniej że dałaś ogórka swiniakowi. Mówiłaś o mężu ? Bo akurat wszystkie reszki które dziwnie smakuja zjada mój mąż [emoji23] a ja nie pamiętam czy masz świnkę jakaś czy coś [emoji57]
@karkula309 widzę, że humorek dopisuje [emoji16]

reklama
Do góry