reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hah dziewczynki na forum fb nieźle szpiegują u nas, bo już jedna napędza sztuczne zamieszanie i zrobiła screena mojego wpisu na temat tego, że powiadomiłam o porodzie następnej dziewczyny. Jak zwykle musi tam być rozryweczka i posty co 10 minut :)

Tak, to tez droga Karolino możesz zescreenowac i wstawić jeśli masz nudna niedziele ;)

Mnie to bawi, czekam na lincz w komentarzach tam hah.

Chyba nic złego nie zrobiłaś :) Z tego wynika że w drugą stronę też idą informacje :). Eeeeeh olać. Nie rozumiem problemu.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie rozumiem takich idiotycznych zachowań, screenowania, szukania sensacji, sytuacji do kłótni itp... tym bardziej w ciąży takie zachowania rażą w oczy. Nie zazdroszczę dzieciątkom w brzuchu takich podłych i wyrachowanych matek. Według mnie forum to miejsce do wyrażania swoich opinii, dzielenia się doświadczeniami ale także obawami szczególnie jeśli jest się w pierwszej ciąży i miło spotkać się tu ze zrozumieniem i szacunkiem ze strony innych kobiet a nie z hejtem i chamstwem. Po to są fora żeby pisać, przedstawiać własne opinie i nie zawsze inni muszą się z tym zgadzać ale szukanie pretekstów do chorych akcji jest bez sensu... Proponuję wyjść na spacer, zrobić jakiś obiad niedzielny, spędzić czas z rodziną a nie bawić się w jakieś burdy w wirtualnym świecie jeszcze do tego będąc w ciąży, szkoda nerwów i po co podnosić ciśnienie maluszkom w brzuchu.
Ja rozumiem może komuś się nie podobać czyjeś zdanie , to co ktoś zrobił , czy napisał.
Mi też się to często nie podoba ale jednak szanujmy się . Każdy ma jakiś charakterek i forum to dobre miejsce by go pokazać.
Tak jak napisałaś po co się nakrecac , szukać powodu do kłótni . My tutaj na szczęście mamy taką zasadę że jak ktoś napisze coś głupiego co nam się nie podoba to zazwyczaj to ignorujemy i nie kłócimy się często.
Za pokój na świecie ! [emoji111]️[emoji111]️[emoji111]️

Miałam być Kinga albo Piotruś [emoji3] pol życia przeżywałam czemu Karolina a nie Kinga?![emoji23]

Wiesz, zmienić zawsze możesz :p
Ja mam za to Paula a do dziś niektórzy mówią Paulina :/ w urzędowych sprawach też czasem bywa że ktoś mnie samą poprawi jakbym miała w takich wypadkach podawać zdrobnienia :)

B3DE63BE-4340-495C-9452-7D38EEFF58AC.jpeg
Pokaż później efekty :)
Jasne ;)

Na razie mam zdjecie w stanie surowym bez malowania i wyglada tak :)jest to łóżko na antresoli chciałam je postawić na jedynej prostej ścianie i wykorzystać , ze na poddaszu jest wysoko , na dole pod łóżkiem zrobie im kącik zabaw .

Załączniki

• B3DE63BE-4340-495C-9452-7D38EEFF58AC.jpeg
    B3DE63BE-4340-495C-9452-7D38EEFF58AC.jpeg
    364,7 KB · Wyświetleń: 351
Swoją drogą jesli dziewczyny Facebookowe czytają to słowo do was .

Faktycznie ja też nie popieram tego co napisała @miloscwczasachpopkultury ( sory Karola )
Ale szlak mnie trafia jak czytam jakie obelgi sypią się na tym zasranym Facebooku pod jej adresem. Nie musimy się lubić , ale szacunek należy się każdej z nas. Same robicie to samo co Karolina a nawet gorzej , bo dziewczyna tylko napisała co myśli nie obrażając przy tym nikogo, nie wywołując nawet z imienia .. jakieś screeny prywatnego profilu ? Ona wyraziła swoje zdanie , mogło się nie spodobać ale to nie jest powód By ją szmacic publicznie bo ona nikogo publicznie nie obrażała , tak jak robicie to wy . Chcąc być na forum publicznym wypadałoby mieć choć trochę kultury zachowania w grupie [emoji107]

reklama
Do góry