reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Też na taki polowałam ale trafiałam na aukcje gdzie kosztował niewiele mniej niż nowy A nowe nie były[emoji15] i stwierdziłam,że to jest na chwilę i mi się nie opłaca. I znalazłam Tiny Love za 99zł. Ale ten jest super co masz[emoji3]

na ja dałam 200zł (nowy ok 300zł) użyty raptem 2 razy (widać że nie używany) bo mała się darła w tym jak poparzona ;) tiny love widziałam już za 50zł, ale uparłam się na ten ;)
no a to kolejne łowy z olx, stan jak nowy za całe 35zł ;)
uwielbiam ten portal! wcześniej chyba nic tam nie kupowałam ;) teraz okazał się głównym źródłem zakupów wyprawkowych ;)

Załączniki

• przew.jpg
    przew.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 120
Dziewczyny,
Czy któraś z Was ma ochotę sprawić troszkę radości synkowi mojej koleżanki? Będzie miał w sierpniu operacje (ma urostomie) a zaraz po niej ma piąte urodziny.
Marzy mu się dostać dużo kartek urodzinowych bo przez chorobę nie ma zbyt wielu kolegów.
Jeśli któraś z Was będzie chętna wrzucę posta mamy Sebusia.
Bardzo chetnie wyslemy od syna :)

Dzień dobry dziewczyny!
U mnie weekend cudowny wręcz, bo cały spędzony z Mężem :)
W sobotę pojechaliśmy oglądać wózki. I jak byłam przekonana do Babydesign Husky, to teraz wydaje mi się za duży i cieżki, chociaż prowadzi się super i w cenie ma duzó dodatków! Pani pokazała Nam typowo do miasta Cybex Balios S, ale ten znowu wyglada jak wózek dla lalek. No i oczywiście nic nie wybralismy jeszcze...

W niedzielę byliśmy na basenie i wtedy dopiero odczułam jak bardzo straciłam swoją kondycje! No, ale cóż odrobię po porodzie ;) Także trochę pomachałam kończynami, a trochę byłam transportowana. Jak dziecko :D
A wieczorkiem poszliśmy pod Stadion Narodowy posłuchać koncertu Rolling Stones :D
Weekendy mijają jednak zdecydowanie za szybko, a poniedziałki przychodzą za wcześnie :(

A co do wątrobki, bo widziałam, że pisałyście. Mnie położna powiedziała, że aby przedawkowac wit A trzeba by było jeśc kilka kg wątrobki dziennie ;)

To wrzucam.
Dziś zaczęłam robić dinozaura dla Sebastianka.Potem kupimy że starszakiem karteczkę i wyślemy mala paczuszkę.

Załączniki

• Screenshot_2018-07-09-13-48-01-259_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-07-09-13-48-01-259_com.android.chrome.png
    151,5 KB · Wyświetleń: 112
  • Screenshot_2018-07-09-13-48-09-335_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-07-09-13-48-09-335_com.android.chrome.png
    575,4 KB · Wyświetleń: 106
Dziewczyny,
Czy któraś z Was ma ochotę sprawić troszkę radości synkowi mojej koleżanki? Będzie miał w sierpniu operacje (ma urostomie) a zaraz po niej ma piąte urodziny.
Marzy mu się dostać dużo kartek urodzinowych bo przez chorobę nie ma zbyt wielu kolegów.
Jeśli któraś z Was będzie chętna wrzucę posta mamy Sebusia.
Pewnie, wrzuć :-)

reklama
U nas do 3r.z spał z nami w pokoju w łóżeczku. Ale to z tego względu że mieliśmy tylko jeden pokój do dyspozycji. Przeprowadziliśmy sie miesiąc po jego 3 urodzinach i od tego czasu u siebie w pokoju spi. Drugiego mam w planie po roczku przenieść

Do góry