Anulaa88
Fanka BB :)
Nic nadzwyczajnego nie?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]Ja pisałam wczoraj, że wypiłam 5 butelek plus kawę i herbatę [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nadzwyczajnego nie?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]Ja pisałam wczoraj, że wypiłam 5 butelek plus kawę i herbatę [emoji23]
Ja też muszę biegać na toaletę jak głupia. Od zawsze tak mam, ale teraz w ciąży to już przegięcie.Która tu pisała że pije 3 butelki wody 1.5 litrowe? Ja wypiłam właśnie 2.2 litra i z kibelka prawie nie schodzę.. Idę do niego co 10 minut. Masakra. Podziwiam osoby które bardzo dużo piją i mało co chodzę do toalety albo tylko raz na godzinę.
Leo ma super siostręZamawiamy też tego małego szumisia. U nas jest trochę droższy jak na allegro, ale nie chce już nikogo prosić z Pl. To ma być prezent od Marty dla Leo. Dała mi dzisiaj pieniążki ze swojej skarbonki, ale wzięłam na połowę druga dołożymy my.
To prawdaLeo ma super siostrę![]()
No [emoji23] dzisiaj 3,5 butelki x 1,5l, do tego kawa, herbata i 0,5l lemoniada [emoji23] teraz tak liczę, bo miałam więcej pić, więc wyliczam sobie [emoji16][emoji16][emoji16]Nic nadzwyczajnego nie?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
Ja już wypiłam 3 butelki 1.5 l + sok, [emoji16] jeszcze dzbanek wypiję do wieczoru[emoji16]No [emoji23] dzisiaj 3,5 butelki x 1,5l, do tego kawa, herbata i 0,5l lemoniada [emoji23] teraz tak liczę, bo miałam więcej pić, więc wyliczam sobie [emoji16][emoji16][emoji16]
Gdzie Ty to mieścisz? PodziwiamNo [emoji23] dzisiaj 3,5 butelki x 1,5l, do tego kawa, herbata i 0,5l lemoniada [emoji23] teraz tak liczę, bo miałam więcej pić, więc wyliczam sobie [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja się czasami śmieje, jak wstaje, że wyglądam jak przewrócony zuczek lub biedronka .Hahhaa![]()
I taką śliczną [emoji7]Leo ma super siostrę![]()