reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

I przełamałam się tzn w h&m była kolejka z 15 osób i stanęłam w niej, poczekałem 5 min na cud, ze może ktoś się zlituje i przepuści, ale oczywiście nikt nie widzi. To stanęłam przy drugiej kasie i spytałam Pani czy mogę poza kolejka wejść, bo już nie dam rady, a ta nie zauważyła mojego brzucha i pyta „dlaczego” to połowa w kolejce się śmiała. Co za downy. Oczywiście udało się i weszłam poza kolejnością, bo dłużej bym już tam nie wysyłała..
I dobrze zrobiłaś[emoji4]
A komplecik słodki[emoji16]

reklama
A ja jutro jade autobusem do gin z corcia.. hyhy moze mi wody nie odejda :D moj pracuje od 8 ,a tak, ma w tym tyg popoludniowki.. i akurat jutro na 8 rano.. :confused2: no nic.. moze dojdziemy.. mam godzine czasu na dojscie do gina :confused2:
Jestem jakas zrezygnowana,obojetna,wkurzona.. nie wiem..:dry:
@miloscwczasachpopkultury fajny ten komplecik ;)
Nie mam nawet weny pisac.. :confused2:

A ja jutro jade autobusem do gin z corcia.. hyhy moze mi wody nie odejda :D moj pracuje od 8 ,a tak, ma w tym tyg popoludniowki.. i akurat jutro na 8 rano.. :confused2: no nic.. moze dojdziemy.. mam godzine czasu na dojscie do gina :confused2:
Biedna :( daleko masz tym autobusem? Miejmy nadzieje, ze jakos tam dojedziesz bez przygód. Mnie dziś od rana tak kręgosłup boli, ze odechciewa mi się wszystkiego... zjem leczo, umyje się i pojde spac, bo samo leżenie nawet nie pomaga :( chyba organizm domaga się większej ilości snu

A nie może mąż ci auta zostawić, żebyś się nie tłukła autobusem? [emoji4]

Biedna :( daleko masz tym autobusem? Miejmy nadzieje, ze jakos tam dojedziesz bez przygód. Mnie dziś od rana tak kręgosłup boli, ze odechciewa mi się wszystkiego... zjem leczo, umyje się i pojde spac, bo samo leżenie nawet nie pomaga :( chyba organizm domaga się większej ilości snu
15 km i pozniej chyba 3 pieszo.. ;)
A nie może mąż ci auta zostawić, żebyś się nie tłukła autobusem? [emoji4]
Hyhy nie mam prawka ;)

Czy wy też się tak pocicie? :/
Mi jest ciągle duszno i gorąco :(
Masakra mam dziś dość :(
Współczuję :( bo mi nic nie jest nawet zadyszki nie mam jak wejdę na 3 piętro. Gdyby nie brzuch, ktory czuc przy schylaniu to bym nie wiedziała, że w ciazy jestem.
Połóż się i odpocznij albo chłodny prysznic wez

Współczuję :( bo mi nic nie jest nawet zadyszki nie mam jak wejdę na 3 piętro. Gdyby nie brzuch, ktory czuc przy schylaniu to bym nie wiedziała, że w ciazy jestem.
Połóż się i odpocznij albo chłodny prysznic wez

Moze za dużo dziś chodziłam, w.ciagu dnia ani chwili nie leżałam masakra :(
Jutro pierdziele nic nie robie :)

reklama
Do góry