reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie sądziłam że wybór łóżeczka sprawi mi taki kłopot. Zabieram się za to od tygodnia i jak już miałam coś wybrane to dziś już 10 razy zmianiłam zdanie i w końcu nie zamówiłam.... :D

Nie sądziłam że wybór łóżeczka sprawi mi taki kłopot. Zabieram się za to od tygodnia i jak już miałam coś wybrane to dziś już 10 razy zmianiłam zdanie i w końcu nie zamówiłam.... :D
Pokaż następnym razem nad którymi masz dylemat :) może pomożemy :) ja mam zwykle białe , ale żałuję , że nie zamówiłam np. Z sercem po boku czy cos. Wstawiały dziewczyny bardzo ładne łóżeczka :)

Nie martw się kochana, weź nospe, prysznic ciepły, jeśli nie ustanie to znaczy , że coś się może rozkręcać , ale pewnie przejdzie. A długo już to trwa ?
Macica pewnie się szykuje , ja mialam wczoraj w nocy regularne skurcze ale ustały. Dzisiaj mnie pochwa boli, krocze. Do tego z K po 6 tygodniach chcieliśmy się poprzytulac i nie dało rady. W środku mnie bolało, a mój dodatkowo się zestresował , że czuł coś bardzo twardego i , że może główka ...
Możliwe to jest ?

To już dobry tydzień :) nie martw się :)
Dziekuje:* nafaszerowalam się nospa, pije melise. Skurcze są mocno nieregularne, bo wierzyłam,więc jestem spokojniejszy. Idę spać zaraz,żeby nie analizować.

Piękne masz paznokcie;)
Daj znać jakby coś się działo. Ale może się wyciszy!
Oczywiście,że dam znać, będziecie pierwsze wiedzialy:):):)

Pokaż następnym razem nad którymi masz dylemat :) może pomożemy :) ja mam zwykle białe , ale żałuję , że nie zamówiłam np. Z sercem po boku czy cos. Wstawiały dziewczyny bardzo ładne łóżeczka :)
Ja dla Marty zamówiłam z pełnym bokiem i był problem, żeby zamontować baldachim. Teraz zamówiłam że szczebelkami z każdej strony .

Macie jakiś fajny przepis na ciasto ?
Miało wyjść takie Zobacz załącznik 876454
A chu*owa Pani domu zrobiła takie [emoji30]
Zobacz załącznik 876453
Nie wyroslo, znikły brzoskwinie i wogole :( Raz na rok mi się zachce ciasta i nie wyszło :( śmiać się czy płakać [emoji23]
Zaraz dam Ci przepis na ciasto , które nie może nie wyjść[emoji16]
Ja 4 h wybierałam[emoji23] A chciałam zwykłe białe bez niczego[emoji16]

reklama
Nie tam .. tak dobrze nie było :) tak bym nie zdążyła dojechać do szpitala jakby bylo szybko , niby bolą skurcze ale wiedziałam że to już poród się zaczyna . Mam nadzieję że teraz będzie podobnie i nie będzie dużo szybszy jak tamten poród bo bym chciała jeszcze się ogarnac , podrzucic synka na ten czas, dojechać na spokojnie do szpitala :) ale chcieć to sobie mogę :p
Ciekawe jak bedzie wyglądał drugi poród czy szybszy mniej bolesny łatwiejszy jak czasem bywa czy gorszy od pierwszego .. :)
Twój też drugi teraz porod ?
Tak mój też drugi będzie. I też bym chciała żeby było podobnie. U mnie zaczęło się od odejścia wód to już wiedziałam , że w ciągu doby musi się wszystko skończyć. Skończyło się po 9 godz. A jak zaczyna się od skurczy to może być różnie bo albo się rozkręci na dobre albo się uspokoi.

Do góry