reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hahahaha sorrki, ale fajnie to wygląda [emoji23] oczekiwania vs. rzeczywistość [emoji23]

Może jakieś ciasto bez pieczenia? Np 3bit na herbatnikach :)
Też się uśmiałam :D bo robię ciasto raz na pół roku i zazwyczaj mniej więcej wychodzi a dzisiaj totalna porażka :D mój bardzo chciał takie puszyste ciasto , bo uwielbia z mlekiem to mu chleb upiekłam [emoji23]

reklama
Pierwsza opcja białe z szufladą
Druga opcja (mojego męża) białe z misiem/żyrafą po boku bez szuflady
Trzecia opcja już po krótkiej dyskusji zwykłe białe bez szuflady

Chciałam z szufladą ale obawiam się jak to będzie ze ścieraniem kurzu z tej dykty. Potem mąż wybrał z obrazkiem ale zaś nie wiemy gdzie to łóżeczko będzie stało (będziemy się wyprowadzać do końca września) i w końcu stanęliśmy nad zwykłym klasycznym białym i wtedy T. pojechał do pracy i w końcu mamy zamówiony tylko materac [emoji14]
Jeżeli zdecydujemy się na to zwykłe białe to raczej kupimy stacjonarnie bo szkoda dawać 30 zł za wysyłkę a znaleźliśmy sklep z Bielska :)
My kupiliśmy z szufladą, bo to zawsze dodatkowe miejsce na schowanie czegoś :) o kurzu nie myślałam, ale chyba spokojnie się to wytrze ręką :)

A
Też się uśmiałam :D bo robię ciasto raz na pół roku i zazwyczaj mniej więcej wychodzi a dzisiaj totalna porażka :D mój bardzo chciał takie puszyste ciasto , bo uwielbia z mlekiem to mi chleb upiekłam [emoji23]
Już kiedyś pisałam że piekę z moichwypiekow.pl i zawsze się udaje:) także polecam.

Ja łóżeczko będę zamawiać w przyszłym tygodniu takie z szufladą i na kółeczkach. Szuflade musze mieć bo chce mieć pod ręką u nas trochę ciuszkow żeby nie latać co chwilę do pokoiku po ubranka.

My kupiliśmy z szufladą, bo to zawsze dodatkowe miejsce na schowanie czegoś :) o kurzu nie myślałam, ale chyba spokojnie się to wytrze ręką :)

Mój miał chyba rację z tym że ja bym tego się ścierała :p za to dużą wagę przywiązuję do kuchni i łazienki :D nienawidzę plamek, placków, osadów, obsikanej deski od wc i lustra brudnego od pasty do zębów :D

reklama
My zakupiliśmy nianie z kamerka i monitorem oddechu. Nie wiem jak to będzie z ta czujnością u mnie, mam nadzieje, ze włączy się jak dzidzia się urodzi, bo normalnie to mogla by chyba bomba spaść, a ja spie jak zabita... Także zawsze to jakies dodatkowe zabezpieczenie.

Byleby nie ufać bezwzględnie tym urządzeniom. Ja tak mam w sumie do tej pory odkąd się córka urodziła, że np jak jest chora to tym bardziej każdy jej głośniejszy oddech mnie budzi, nie mówiąc o kaszlu. A mała śpi już od 2 lat w swoim pokoju. A jak jej jeszcze nie było to też miałam twardy sen zawsze. To jakoś tak z automatu się przestawiło ☺ na tryb mama ☺

Do góry