reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie też całą noc padało , po 6 rano już spac nie mogłam , poszłam na dwor umyłam taras z kostki , wyszorowalam szczotką wodą z płynem potem splukalam wodą z węża , jest zadaszone także deszcz tam nie dociera . Upralam dywan bo pies mi rano nasikał :angry: później zrobię dżem z czarnej porzeczki bo już tak dojrzała jest że opada z krzaczków jak się poruszy ,a potem cały dzień będę odpoczywać jak synek pozwoli :D najchetniej już nic bym nie robiła ale już obiecałam mamie że zrobię ten dżem :)
Do terminu z om zostało mi 17 dni a do z USG 13 więc może ten czas jakoś zleci :) narazie nie zapowiada się żebym miała rodzić nic nie boli , wszystko na swoim miejscu :D
3 dni temu upralam 2 dywany a wczoraj już zdążyłam jeden ubrudzić i to tłuszczem z kurczaka .. ma się to szczęście i musiałam znów zapierac :D
Jakoś ostatnio nie mam weny do pisania i tylko czytam :)

Cześć dziewczynki :) u mnie słońce świeci od rana, mam tylko nadzieję, że nie będzie upału :( w nocy siku o 2, potem 5.30 i już nie mogłam usnąć, męczyłam się, mały się wiercił strasznie, i usnęłam dopiero około 7.30 i wstałam o 9:) zjadłam śniadanko :) ale dalej głodna jestem, chyba za mało zjadłam :D dziś w planach-prasowanie...na samą myśl mam dość hihi :p

Widzę, że dużo osób wybrało te materace hevea[emoji16] Ale mają mega dobre opinie[emoji4] Dobrze, że dotrzymałaś wizyty[emoji4] Dzisiaj będziesz wszystko wiedzieć [emoji4]I co z córką? Wszystko Ok?[emoji4]
Tez właśnie tym się zasugerowałam, ze przeczytalam dużo pozytywnych opinii :)

@Ankan Bardzo ładne to łóżeczko :) teraz na rynku taki wybór że naprawdę ciężko zdecydować :D

@Ewka34 Daj znać po wizycie!! ;)
Z tego chciałam zobaczyć na żywo najpierw i tak długo wymyślalam bo na obrazku często ładnie wygląda a gorzej w realu. Ale jak to zobaczyłam na żywo to wiedziałam, że to chce:)
Oj. Połowa lipca A u mnie pod górę.
A u was jakie plany na dziś? Też u was całą noc ulewa była?
U nas do świtu padało a teraz pochmurno. Mój dziś na nockę idzie więc wspolna kawka zaraz, później jakieś zakupy i parę spraw na mieście i później jakiś obiadek. Generalnie na luzie bez większych planow

Mogło pójść o szynkę bo w sklepie pokroili tak przeźroczyste plastry że masło z bułki prześwitywało :D:p
Ale takie ciśnienie nie jest zle co napisałaś. Może dziecko Ci na coś uciska i gorzej się poczulas

Mój na początku nie wiedział po co ta dykta i dał pod szczebelki co się materac kładzie ;P nie było to wg uwzględnione w instrukcji :o
Haha mój też [emoji23]
Dzień dobry dziewczynki :) Witam się w skończonym 37 tygodniu, według niektórych źródeł/lekarzy ciąży donoszonej [emoji16][emoji16][emoji16]
❤️
Hej dziewczynki :*
U Nas całą noc lało ale spało się cudownie :)
Leżę cicho bo jest prawie 9 a mój syn jeszcze śpi masakra szok :D

Ewka daj znac po wizycie :*
Korzystaj :D

reklama
Stacjonarnie gdzieś czy zamawialas? Jakbyś dała radę to zmierzylabys dla mnie szerokość takiego wieszaczki?
Screenshot_2018-07-12-10-00-53-064_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-07-12-10-00-13-581_com.opera.browser.png
proszę :)

Załączniki

• Screenshot_2018-07-12-10-00-53-064_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-07-12-10-00-53-064_com.opera.browser.png
    109,8 KB · Wyświetleń: 346
  • Screenshot_2018-07-12-10-00-13-581_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-07-12-10-00-13-581_com.opera.browser.png
    127,5 KB · Wyświetleń: 354
Do góry