reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry :) ja dziś kontrola u kardiologa po tym holterze. A że młody goraczkuje to mój brat przyjeżdża z nim posiedzieć.
Wczoraj skończyłam robić dzemy morelkowe, a w piątek będę miała kolejne 10 kg moreli i będę robić morele w syropie [emoji7]
Siedzę nad śniadaniem i zaraz idę sprzątać.

Ewą i Mikasa trzymajcie się jeszcze :*
IMG_20180712_081436.jpg

Załączniki

• IMG_20180712_081436.jpg
    IMG_20180712_081436.jpg
    121,6 KB · Wyświetleń: 348
reklama
Dzień dobry.
Ja właśnie w poradni przyszpitalnej z córkami zobaczyć jak tam po operacji u córy.
Śniło mi się dziś że urodziłam. Dosłownie czułam jak mam maluszka takiego kruchego na rękach... A potem przejrzałam się dokładnie i okazał się dziewczynka:)
Miłego dnia!
Przegapiłam. Jaka operację miała Twoja córka? Wszystko już ok?

Dzień dobry :) ja dziś kontrola u kardiologa po tym holterze. A że młody goraczkuje to mój brat przyjeżdża z nim posiedzieć.
Wczoraj skończyłam robić dzemy morelkowe, a w piątek będę miała kolejne 10 kg moreli i będę robić morele w syropie [emoji7]
Siedzę nad śniadaniem i zaraz idę sprzątać.

Ewą i Mikasa trzymajcie się jeszcze :*Zobacz załącznik 876545
Powodzenia!

Widzę, że dużo osób wybrało te materace hevea[emoji16] Ale mają mega dobre opinie[emoji4] Dobrze, że dotrzymałaś wizyty[emoji4] Dzisiaj będziesz wszystko wiedzieć [emoji4]I co z córką? Wszystko Ok?[emoji4]
Wciąż czekamy. Kocham NFZ...
Przegapiłam. Jaka operację miała Twoja córka? Wszystko już ok?
Długo by opowiadać. Córka ma od urodzenia niedrozny kanalik lzowy i mimo licznych interwencji wciąż nie było dobrze. Teraz miała kolejną próbę zespolenia woreczka lzowego z utworzonym kanalikiem laryngologicznie. Na pół roku miała założony specjalny stent żeby jej to nie zaroslo i znów się nie przytkalo. Jakieś miesiąc temu wyjeto jej stent. Mam wrażenie że jest dużo lepiej niż kiedykolwiek.
Taki defekt to dla dziecka nie tyle ból co wieczne lzawienie oka i taka napuchtnieta powieka.

Zle dni u mnie ostatnio. Kłopoty z autem. W domu... poród lada moment i brak jakiekolwiek pomocy. Nerwowa jestem i z mężem się dogadać nie mogę ani trochę.dobrze że czuje się lepiej niż ostatnio bywało. Choć jeszcze nie jest dobrze. W nocy jakby mało było zalalo mężowi biuro. Niby nie mocno ale telefon służbowy, kasa, laptop zaznaly wody. Nie wiem czy bez strat się obejdzie.

A żeby było zabawniej właśnie byłam w wc i chyba zaczął mi czop odchodzic.

Hihi wywołuję Cię pod tablicę do odpowiedzi :D
To super że jeszcze jesteście w dwupaku. Został nam ostatni miesiąc laby więc trzeba to jak najlepiej wykorzystać :D Rozstępami się nie martw - ja przestałam na nie zwracać uwagę a mój mi powtarza że przecież urodzę mu syna i koniec tematu :p
Rozumiem że teraz mniej czasu na forum ale daj chociaż znać jak się rozpakujecie :)
Jak urodzę to na pewno dam znać :) Mąż pod koniec lipca zaczyna kurs, więc planuje spędzać tu nieco więcej czasu w miarę jak mi pozwolą na to siły i mój Maluszek w brzuszku :)

Tak czytam o tych Wasze dolegliwościach skurczowych i problemach z nocnym spaniem i mam jednak dość ustabilizowaną sytuację, bo żadne nocne ani dzienne skurcze w dużej częstotliwości mnie nie męczą :) Mam nadzieję, że tak zostanie jak najdłużej ;)
@Ewka34 bądź dzielna i daj znać po wizycie :) Trzymam kciuki :)

Hej dziewczyny :)

Dobrze ze dzis jade.. w nocy dostalam taki potworny skurcz,nie puscil nawet gdy znienilam pozycje i gdy wstalam,pochodzilam.. nie moglam isc.. taki bol.. trwal z minute moze ciut wiecej,az mi lezki poszly bo nijak nie chcialo puscic ,nawet kiwanie na boki i w przod tyl ,nie pomoglo,to byl taki scisk calego brzucha i łona.. no masakra ,pozniej juz byly zwykle tzn lzejsze.. liczylam je i czekalam z budzeniem mojego, ale skurcz juz nie wrocil i zasnelam.. dzis strasznie rwie mnie na dole.. :(
Daj znać po wizycie :)

reklama
@klaudiaa975 hyhyhy piekny chlebowy placek ❤❤❤ [emoji23][emoji23]
Haha dziekii :):)❤️
Znow mam te prądowe skurcze w dol.. tyle ze teraz od strony krzyza :/
Czekam na jutro.. ;)
Już wyczekalas czwartku :*
Ja znowu miałam rano taki skurcz , że się ruszyć nie mogłam tak bolało. W nocy byłam siku co godzinę. Już mój się śmiał bo co wstawałam to patrzył na zegarek :/
Ja tez tak wszystko osobno, ale jest tego trochę. Mam miejsce w szafie, żeby powiesić tylko muszę zamówić takie malutkie wieszaczki na ubranka dla dzidziusia ;)
No piękne masz paznokcie szkoda niszczyć, tylko bezbarwny dla połysku i wystarczy :)
Ja kupiłam za 6zl 30 sztuk takie dla dzieci różowe :)
Hehe. Posmaruj masłem połóż wędlinę i pomidorka i kanapka jak się patrzy ☺
Na śniadanie dzisiaj mam świeży przynajmniej [emoji23]

Do góry