reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie też całą noc padało , po 6 rano już spac nie mogłam , poszłam na dwor umyłam taras z kostki , wyszorowalam szczotką wodą z płynem potem splukalam wodą z węża , jest zadaszone także deszcz tam nie dociera . Upralam dywan bo pies mi rano nasikał :angry: później zrobię dżem z czarnej porzeczki bo już tak dojrzała jest że opada z krzaczków jak się poruszy ,a potem cały dzień będę odpoczywać jak synek pozwoli :D najchetniej już nic bym nie robiła ale już obiecałam mamie że zrobię ten dżem :)
Do terminu z om zostało mi 17 dni a do z USG 13 więc może ten czas jakoś zleci :) narazie nie zapowiada się żebym miała rodzić nic nie boli , wszystko na swoim miejscu :D
3 dni temu upralam 2 dywany a wczoraj już zdążyłam jeden ubrudzić i to tłuszczem z kurczaka .. ma się to szczęście i musiałam znów zapierac :D
Jakoś ostatnio nie mam weny do pisania i tylko czytam :)

Pechowe te dywany, jak nie tłuszcz z kurczaka to siki psa [emoji16]
Mi z USG tylko 8 dni zostało ❤️

reklama
Pechowe te dywany, jak nie tłuszcz z kurczaka to siki psa [emoji16]
Mi z USG tylko 8 dni zostało ❤️
Oj tak :D

To już bardzo malutko Ci zostało :)
Ja już doczekać się nie mogę , oglądałam teraz filmiki na YT małe dzieciaczki po porodzie to po chwili musiałam wyłączyć bo płakać mi się chciało bo ja też już chce :D

U mnie też całą noc padało , po 6 rano już spac nie mogłam , poszłam na dwor umyłam taras z kostki , wyszorowalam szczotką wodą z płynem potem splukalam wodą z węża , jest zadaszone także deszcz tam nie dociera . Upralam dywan bo pies mi rano nasikał :angry: później zrobię dżem z czarnej porzeczki bo już tak dojrzała jest że opada z krzaczków jak się poruszy ,a potem cały dzień będę odpoczywać jak synek pozwoli :D najchetniej już nic bym nie robiła ale już obiecałam mamie że zrobię ten dżem :)
Do terminu z om zostało mi 17 dni a do z USG 13 więc może ten czas jakoś zleci :) narazie nie zapowiada się żebym miała rodzić nic nie boli , wszystko na swoim miejscu :D
3 dni temu upralam 2 dywany a wczoraj już zdążyłam jeden ubrudzić i to tłuszczem z kurczaka .. ma się to szczęście i musiałam znów zapierac :D
Tez jakos nie mam weny pisac.. jest mi niedobrze,boli mnie wszystko i jakas jestem zmeczona.. mi zostalo 16 dni z OM a z usg 23-26..

Kurde kobieto, wy z @KatiNails możecie "rywalizować" w konkursie na najbardziej energiczną i pracowitą ciężarówkę [emoji23][emoji23][emoji23]

Podziwiam na prawdę :)

reklama
Do góry