reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja dzisiaj mam jakoś dużo energii :) w domu już wysprzątałam wszystko co mogłam (mąż nie pozwala mi myć okien i ścierać kurzy na szafie [emoji16]) i w domu już nudy. Więc jadę z mamą na spacer do takiego fajnego parku w mieście obok, a później do niej posiedzieć cały dzień :)

Miłego dnia :)

reklama
Nie przejmuj się, ja tez nic nie robię, bo po pierwsze nie mam z czego, a po drugie nigdy tego nie robiłam, a po trzecie to my nie jemy takich rzeczy :p i nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu :D

Teściowie ostatnio jak u nich byliśmy dali nam 8 słoików dżemów mimo iż powtarzałam milion razy że nie trzeba bo u nas to nie schodzi. Po powrocie do domu jak mąż wynosił to do piwnicy uznaliśmy że te 8 słoików starczy nam na jakieś 4 lata zakładając że będę częściej robić naleśniki :-D

Oj tak :D

To już bardzo malutko Ci zostało :)
Ja już doczekać się nie mogę , oglądałam teraz filmiki na YT małe dzieciaczki po porodzie to po chwili musiałam wyłączyć bo płakać mi się chciało bo ja też już chce :D
Ja też doczekać się nie mogę i już bym chciała. Brakuje nam malutkiej do szczęścia już tylko. Czasem tak leżymy i patrzymy na łóżeczko i już by mogła sobie w nim leżeć. Chciałabym już karmić, przewijać pieluszki. Bo tak leci dzień za dniem , a te dni takie puste :(

Już tak blisko ;o Super ❤️ Ciekawe tylko kiedy się zacznie ;)
Czuje , że niezbyt szybko .. chociaż trzeci dzień jest mi strasznie niedobrze, Alicja mało się rusza, ja mam nocne skurcze , a w dzień bóle brzucha. Pewnie to o niczym nie świadczy i urodzę po terminie za dwa tygodnie dopiero [emoji23]

Teściowie ostatnio jak u nich byliśmy dali nam 8 słoików dżemów mimo iż powtarzałam milion razy że nie trzeba bo u nas to nie schodzi. Po powrocie do domu jak mąż wynosił to do piwnicy uznaliśmy że te 8 słoików starczy nam na jakieś 4 lata zakładając że będę częściej robić naleśniki :-D
Ja pod koniec tamtego roku kupiłam dżem, jeszcze go nie otworzyłam [emoji23] Musze sprawdzić czy jeszcze ważny jest :p

Czuje , że niezbyt szybko .. chociaż trzeci dzień jest mi strasznie niedobrze, Alicja mało się rusza, ja mam nocne skurcze , a w dzień bóle brzucha. Pewnie to o niczym nie świadczy i urodzę po terminie za dwa tygodnie dopiero [emoji23]
Oj nigdy nic nie wiadomo, akcja moze rozkręcić się w ciągu jednego dnia ;) Jak ja miałabym urodzic dwa tyg po terminie to Ok 7 września, tez nie chciałabym tak długo czekac :( jeszcze poki nie jest wszystko gotowe to człowiek chce, żeby dziecko sie wstrzymało :p a jak już wszystko czeka to już tylko wyczekuje sie dzidzi ❤️

reklama
Dzien dobry tak wg ;)
Ja dziś w nocy przed 2 w końcu złożyłam zamówienie na materac i jeszcze pare innych rzeczy, ostatecznie nazbierało się aż 18 pozycji [emoji14] Muszę jeszcze złożyć zamówienie w polskiej aptece na maści o ktorych pisaliście, sol fizjologiczna i nie wiem co tam jeszcze, wiem ze temat wałkowany był stro razy [emoji14]
Bierzecie może Femibion? 2 jest niby na okres ciazy i karmienia piersią, ale czy jest sens w zaopatrywanie się dużo na zapas? Jeśli tak naprawdę nie wiadomo jak długo będę karmić. Planujecie wg brać jeszcze po ciazy czy już nie?
Ja biorę femibion i mam go brać jeszcze przez okres połogu. Tak mi endo zalecił [emoji4]
Dzień dobry :)
To ja tak, dzisiaj dowiedziałam się, że wstępnie będę rodzić w poniedziałek, jakim sposobem, to już jutro po USG się dowiem :)
O jaacie[emoji16] maleństwa się szykują[emoji16]

Do góry