reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Chyba za dużo leżałam i się obijalam ostatnio :D wyszliśmy z K z samego rana na zakupy , spacer a później w poszukiwaniu kartonów :D uporządkowaliśmy wszystko w mieszkaniu, pososrtowalam rzeczy, K wymalował balkon, zawiesił sznurki. Umyliśmy podłogi i zapomnialam zrobić zdjęcia jak ładnie już jest w salonie. Dosunąć meble pod ścianę, brakuje tylko stolu i narożnika. Moich pierdole, dekoracji i pokój gotowy :) naszykowalam sobie w pudełko swoje spodnie. Chyba z 40 par tam jest, już zapomniałam jak to jest założyć coś wygodnego , normalnego na tyłek :) zaraz po porodzie mój mi przywiezie, upiore i na spacery będą jak znalazł :)
Trochę się naschylalam i ledwo doszłam do domu. Ciągle kłuje mnie w pochwie, czuję od czasu do czasu jak by mnie prąd tam kopał od środka. @Ewka34 ty miałaś chyba takie uczucie przez ostatnie dnie, czy coś pomyliłam ? :)
Teraz obiad i odpoczywamy :)

37+5
Zobacz załącznik 876719
Zobacz załącznik 876721
Ślicznie wyglądasz :) a boleć może Cię faktycznie od tego, że za dużo się nachodzilas

No ja za 2 dni będę miała 37/38 tydzień to tak może za 9 dni już wychodzić młoda, bo ja psychicznie oszaleje, fizycznie czuje się super, ale ostatnio jakieś doły często.. już z tego siedzenia w domu chyba..
no tak, może Twoje maleństwo Ciebie wysłucha i wyjdzie wtedy :)

Hah tak, jutro podjedziemy tam tak na 17 i weźmiemy. I będę tez pół dnia pewnei siedzieć z tym hahahha.

A bo ja jestem dosyć gadatliwa itd, ale nie wszystko zawsze pisze. Staram się tak odpędzać te złe humory i wam tu nie marudzić, ale no od jakiegoś czasu już mam psychicznie dosyć tej ciąży tzn tego siedzenia w domu, mojej bezużyteczności i jakiejś tam samotności.. ale to pewnei tez zasługa tych hormonów i wiem, że nie tylko ja to przeżywam :) a zostało już tylko 3 tyg także dam rade ;)

Jasne, super pomysł :) ja jednak chce dzieciątku poświecić czas i tez coś dla siebie będę oczywiście robiła tzn jakieś książki, wyjścia ze znajomymi itd
Myślę, ze wszystkie już jesteśmy znudzone i zmęczone tą końcówką ciąży, bo ja mimo tego, że fizycznie dobrze się czuje to już też rozdrazniona jestem i juz bym wolała być po porodzie

reklama
Hej hej

Ja wczoraj jeszcze zamówiłam dwa prześcieradła do łóżeczka i klin. W Pepco te cotton balls ale oryginalne to one nie są ;) ogólnie kącik już zaczyna się mały robić dla malucha. Jeszcze tylko czekam co tam moja siostra namaluję bo chciała coś zrobić......ach ci plastycy :) pełno pomysłów a realizacja w tyle :)
Wiecie że na allegro jest ktoś kto sprzedaje dziecięce sprawy pod nickiem baby boom? Tak się zastanawiałam czy to nie specjalnie przypadkiem czy ma to coś wspólnego ze stroną.

A na obiad dorwałam na targu pomidory do przerobu za 2zl/kg więc będzie pyszna prawdziwa pomidorówka :)

Hej hej

Ja wczoraj jeszcze zamówiłam dwa prześcieradła do łóżeczka i klin. W Pepco te cotton balls ale oryginalne to one nie są ;) ogólnie kącik już zaczyna się mały robić dla malucha. Jeszcze tylko czekam co tam moja siostra namaluję bo chciała coś zrobić......ach ci plastycy :) pełno pomysłów a realizacja w tyle :)
Wiecie że na allegro jest ktoś kto sprzedaje dziecięce sprawy pod nickiem baby boom? Tak się zastanawiałam czy to nie specjalnie przypadkiem czy ma to coś wspólnego ze stroną.

A na obiad dorwałam na targu pomidory do przerobu za 2zl/kg więc będzie pyszna prawdziwa pomidorówka :)
Lima??

No ja za 2 dni będę miała 37/38 tydzień to tak może za 9 dni już wychodzić młoda, bo ja psychicznie oszaleje, fizycznie czuje się super, ale ostatnio jakieś doły często.. już z tego siedzenia w domu chyba..
no tak, może Twoje maleństwo Ciebie wysłucha i wyjdzie wtedy :)

Hah tak, jutro podjedziemy tam tak na 17 i weźmiemy. I będę tez pół dnia pewnei siedzieć z tym hahahha.

A bo ja jestem dosyć gadatliwa itd, ale nie wszystko zawsze pisze. Staram się tak odpędzać te złe humory i wam tu nie marudzić, ale no od jakiegoś czasu już mam psychicznie dosyć tej ciąży tzn tego siedzenia w domu, mojej bezużyteczności i jakiejś tam samotności.. ale to pewnei tez zasługa tych hormonów i wiem, że nie tylko ja to przeżywam :) a zostało już tylko 3 tyg także dam rade ;)

Jasne, super pomysł :) ja jednak chce dzieciątku poświecić czas i tez coś dla siebie będę oczywiście robiła tzn jakieś książki, wyjścia ze znajomymi itd

Też bym nie pomyślała , że przechodzisz jakieś nerwy czy smutki. Nieźle się ukrywasz. Ale może nie potrzebnie. Wygadasz się to będzie Ci lżej. Ale rozumiem , że możesz się czuć osamotniona. Ja też jak siedzę 4-5 tygodni bez Kamila to mam dość i tylko byle do wieczora i idę spać żeby kolejny dzień się zaczął i Zaraz skończył. Jak będziemy mieć już dzieci przy sobie to nie będziemy już myślały o tęsknocie czy nudzie. :*

reklama
Do góry