Paulana
Fanka BB :)
A już myślałam że może wcześniej zaczą się sezon i Lima już powoli będzie taniec![]()
Nie nie nie jeszcze słoików nie szykuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A już myślałam że może wcześniej zaczą się sezon i Lima już powoli będzie taniec![]()
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wasze maluchy też tak strasznie rozrabiają w brzuszkach?ja rano spać nie mogłam, tak się ruszał i w prawym i w lewym boku
teraz chciałam się na chwilę położyć to tak samo, nawet nie mogę odpocząć
![]()
Słodkie *.*Takie cudo mój brat przywiózł siostrzenicy z Hiszpaniii już dał bo za niedługo wyjeżdża do Niemiec do pracy i jak Mała się urodzi to jego jeszcze nie będzie
Zobacz załącznik 876751
A ja nie będę miała ktg bo mój lekarz jest przeciwny, uważa , że bez sensu skoro nie ma przyczynyNa 8.30 ktg pół godziny a na 9 wizytę i mnie tam wkoncu zbada ciekawe co tam się dzieje
A Ty na południe ?![]()
To co ona mnie tak w błąd wprowadziła ://Pit. I umowa o pracę. W tym momencie jeszcze za 2016 rok, a od września chyba będzie już za 2017.
Czyli wszystko w każdej chwili może się zadziać ☺Ja po badaniu..
Skurczy na ktg nie bylo.. mala tez malo aktywna,
Wiec tak.. rozwarcia nie mam wiekszego ale mala jest juz w kanale rodnym i to bardzo nisko.. stad moje bole.. powiedzial ze jest w srodku wszystko napiete i wypukle i da sie wyczuc glowke i jeszcze jeden lub kilka takich skurczy jak dzis w nocy i moga puscic wodyte bole z podbrzusza prądowe w dol to skurcze..
Mala ma ok 3000gdokladnie jej nie zmierzyl bo jest za nisko juz
![]()
Moja bardzo bardzo rzadko kiedy tak fika. Od kilku dni jest bardzo spokojna. Czasem się wypnie, kopnie, przekręcić się i tyle.Dziewczyny powiedzcie mi czy Wasze maluchy też tak strasznie rozrabiają w brzuszkach?ja rano spać nie mogłam, tak się ruszał i w prawym i w lewym boku
teraz chciałam się na chwilę położyć to tak samo, nawet nie mogę odpocząć
![]()
Proszę Cię bardzo tu fajnie opisane :*To co ona mnie tak w błąd wprowadziła ://
A ja jestem zdania że twój lekarz ma rację .. co innego jakbyś słabe ruchy czuła czy coś a jeśli jest bez zmian to po co się stresować ? Dzieciaki z reguły na ktg też się denerwująA ja nie będę miała ktg bo mój lekarz jest przeciwny, uważa , że bez sensu skoro nie ma przyczynya chciałabym chociaż raz na tej końcówce mieć
chyba się przejdę do Karoliny, będzie miała w domu przenośne to może mi użyczy
To wczesniutko [emoji173]️ fajniee.![]()
Ja jeszcze nie wiem, dopiero mnie umówi jak zadzwonię w niedzielępoprosze o wizytę bliżej południa a nie znowu na 19-21 :/
U mnie też już tak jak u ciebie.. chociaż chciałabym czuć mocniej to mały ma już mniej miejsca i się przeciąga , rozpycha [emoji53]Moja bardzo bardzo rzadko kiedy tak fika. Od kilku dni jest bardzo spokojna. Czasem się wypnie, kopnie, przekręcić się i tyle.
Ciesz siębo to najlepsze uczucie ktorego będzie nam bardzo brakować , ja będę strasznie za tym tęsknić
![]()