reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Na 8.30 ktg pół godziny a na 9 wizytę i mnie tam wkoncu zbada ciekawe co tam się dzieje :p
A Ty na południe ? :)
A ja nie będę miała ktg bo mój lekarz jest przeciwny, uważa , że bez sensu skoro nie ma przyczyny :(:( a chciałabym chociaż raz na tej końcówce mieć :(:( chyba się przejdę do Karoliny, będzie miała w domu przenośne to może mi użyczy :D
To wczesniutko ❤️ fajniee. :)
Ja jeszcze nie wiem, dopiero mnie umówi jak zadzwonię w niedzielę :) poprosze o wizytę bliżej południa a nie znowu na 19-21 :/

Ja po badaniu..
Skurczy na ktg nie bylo.. mala tez malo aktywna,
Wiec tak.. rozwarcia nie mam wiekszego ale mala jest juz w kanale rodnym i to bardzo nisko.. stad moje bole.. powiedzial ze jest w srodku wszystko napiete i wypukle i da sie wyczuc glowke i jeszcze jeden lub kilka takich skurczy jak dzis w nocy i moga puscic wody ;) te bole z podbrzusza prądowe w dol to skurcze..
Mala ma ok 3000g ;) dokladnie jej nie zmierzyl bo jest za nisko juz ;)
Czyli wszystko w każdej chwili może się zadziać ☺

Dziewczyny powiedzcie mi czy Wasze maluchy też tak strasznie rozrabiają w brzuszkach? :D ja rano spać nie mogłam, tak się ruszał i w prawym i w lewym boku :) teraz chciałam się na chwilę położyć to tak samo, nawet nie mogę odpocząć :(
Moja bardzo bardzo rzadko kiedy tak fika. Od kilku dni jest bardzo spokojna. Czasem się wypnie, kopnie, przekręcić się i tyle.
Ciesz się :) bo to najlepsze uczucie ktorego będzie nam bardzo brakować , ja będę strasznie za tym tęsknić :(

A ja nie będę miała ktg bo mój lekarz jest przeciwny, uważa , że bez sensu skoro nie ma przyczyny :(:( a chciałabym chociaż raz na tej końcówce mieć :(:( chyba się przejdę do Karoliny, będzie miała w domu przenośne to może mi użyczy :D
To wczesniutko [emoji173]️ fajniee. :)
Ja jeszcze nie wiem, dopiero mnie umówi jak zadzwonię w niedzielę :) poprosze o wizytę bliżej południa a nie znowu na 19-21 :/
A ja jestem zdania że twój lekarz ma rację .. co innego jakbyś słabe ruchy czuła czy coś a jeśli jest bez zmian to po co się stresować ? Dzieciaki z reguły na ktg też się denerwują :)
Skurcze porodowe jak będziesz mieć to też poczujesz teraz w terminie to już nie potrzeba ich sprawdzać :)

reklama
Moja bardzo bardzo rzadko kiedy tak fika. Od kilku dni jest bardzo spokojna. Czasem się wypnie, kopnie, przekręcić się i tyle.
Ciesz się :) bo to najlepsze uczucie ktorego będzie nam bardzo brakować , ja będę strasznie za tym tęsknić :(
U mnie też już tak jak u ciebie.. chociaż chciałabym czuć mocniej to mały ma już mniej miejsca i się przeciąga , rozpycha [emoji53]

Do góry