reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

@natka100 bedzie dobrze, musi byc :) ja to tak sobie mowie, ze chwile temu bylam w 12 tyg i dowiedzialam sie o ciazy, a juz 19 tydzien jutro sie zaczyna...szybko zleci, oby do 35-36 tyg. Trzymam kciuki.
Ogolnie wspolczuje Wam dziewczyny tych wszystkich stresow, boli itd...mi kompletnie nic nie dolega i jak to lekarka stwierdzila, jestem stworzona do rodzenia..hmm.

@Mamusia96 moze napisz czy pieniazki doszly?
Hihi my to idziemy razem z terminem @ [emoji16]

reklama
Jestem załamana. Ryczec mi sie chce znowu mnie czeka leżenie. Rozwarcia nie mam ale szyjka sie bardzo skróciła i ma 3 cm. :( moge nie donosic ciazy. Jedyna dobra wiadomosc ze dzidzia zdrowa i duza wazy 320 g. I moja intuicja sie nie sprawdzila bedzie na 100% chłopak
Spokojnie , może jak troszkę odpoczniesz to ona wróci do swjej długości , nie martw się na zapas , wazne że dzidizu rośnie i gratuluje chłopca [emoji846][emoji846][emoji11][emoji109]

U mnie dzień zwariowany bo mąż wrócił z delegacji i tak cały dzień coś najpierw jeździliśmy za autem bo chcemy kupić , potem obiad , teraz znowu jadę do apteki , chciałabym już wieczór bo padam na pysk , nie mam siły nawet palcem ruszać ,[emoji23]
Zobaczycie już jest połowa lipca zleci lipiec sierpień i jesień też moment i będziemy tulić nasze maleństwa [emoji7][emoji7][emoji7]

A ja chyba zostałam oszukana..
wpłaciłam dzisiaj 90zł na kombinezon i parę ciuszków. Dziewczynie wysłałam potwierdzenie wpłaty na maila. Ta napisała że ok i odezwie się jak wyślę paczkę.
Tyle tylko.. że pieniądze wpłaciłam o 7ej i ciagle cisza...
Ja pitole takiej to łeb urwać. Jak tak można..chyba ze czeka na zatwierdzenie przelewu. Ale i tak jakas niepoważna

Ja dzisiaj miałam barszcz czerwony ukrainski bez bobu [emoji23] i pierogi ruskie robilam. Mężowi ugotowalam i usmazylam zoladki i serca na kolację[emoji23]

reklama
Do góry