reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Właśnie dlatego uważam że powinny być ulgi podatkowe dla nas bo płacimy ogromne podatki. Z wypłat nam tyle ściągają że głowa mała a nie dostaje nic w zamian. Ale lepiej nie będę się bardziej wypowiadać bo mnie coś trafia i tylko się ciśnienie podnosi jak widzę politykę naszego państwa.
Ja ciebie popieram jak najbardziej.. ale to Polska.. realia sa zupelnie inne ,i szkoda nerwow na to wszystko.. bo i tak nie wygramy.. ;)

reklama
Ja to mam szczęście, mój lekarz 24go idzie na urlop, 2tyg. Termin na 8.08 chociaż raczej nie dociągnę [emoji33] tak wiec dziewczyny, od 18go (ciąża donoszona) będę zapraszać małą do wyjścia [emoji23] zaplanowałam wykorzystywać męża ❣️ posprzątać generalnie dom [emoji536][emoji1323][emoji1323][emoji1323] umyć okna sztuk dwie [emoji91][emoji91][emoji91] co jeszcze proponujecie?[emoji3]
Schody? Spacery? ;)

Ja to mam szczęście, mój lekarz 24go idzie na urlop, 2tyg. Termin na 8.08 chociaż raczej nie dociągnę [emoji33] tak wiec dziewczyny, od 18go (ciąża donoszona) będę zapraszać małą do wyjścia [emoji23] zaplanowałam wykorzystywać męża ❣️ posprzątać generalnie dom [emoji536][emoji1323][emoji1323][emoji1323] umyć okna sztuk dwie [emoji91][emoji91][emoji91] co jeszcze proponujecie?[emoji3]

Podobno herbata z liści malin, masowanie piersi i brzucha, wchodzenie po schodach, ananasa zjesc dużo i nie wiem hah

Ja czekam na mojego męża bo zaraz wróci z pracy. Upiekłam mu pizzę bo już od kilku dni mówił, żeby zjadł moją bo najlepsza:biggrin2: nawet mu sosik czosnkowy sama zrobiłam.
Ja mam chęć gdzieś wyjść np kino, molo w Sopocie albo chociaż Starówka w Gdańsku a on mi mówi, że zmęczony jest, zje i idzie spać. Co najwyżej możemy obejrzeć jakiś film na projektorze powiedział:( A tak mnie nosi żeby gdzieś pójść.
Zazdroszcze Ci tego, ze mieszkasz nad morzem [emoji7]

E no co się będziesz męczyć ze sprzątaniem. Jeśli Twój nie ma oporów to atakuj go codziennie. Ja sobie ostatnio właśnie uświadomiłam , jak mi dr powiedział żeby się bzykać to przyspieszy się poród, że właśnie my z mężem noc przed porodem tak zadziałaliśmy wtedy nieświadomie, a rano odeszły mi wody ☺
Jak tylko sierpień się zacznie to planuję go wykorzystywać co wieczór ☺

Zazdroszcze Ci tego, ze mieszkasz nad morzem [emoji7]
Nie dał się namówić ale wcale mu się nie dziwię wyszedł o 8ej do pracy i dopiero niedawno wrócił.
Okej, wszystko wykorzystam [emoji23]
Mała tak sie pnie dzisiaj jakby chciała moje plany wyprzedzić [emoji3]
Swoją droga jestem bardzo ciekawa która z nas pierwsza sie rozpakuje z ciazy pojedynczej :) Luiza zaczyna, trzymam kciuki za nasze pierwsze dziewczynki ❣️
Też jestem ciekawa która będzie pierwsza:)

reklama
Trochę rozpusty na kolacje też się należy [emoji23]
A teraz dobranoc bo obowiązki wzywają :( syn znów gorączka :( dałam leki, czekam aż spadnie mu temperatura i póki on bez temperatury to też muszę się przespać. A Wam życzę przespanych nocy :*
IMG_20180712_205933.jpg

Załączniki

• IMG_20180712_205933.jpg
    IMG_20180712_205933.jpg
    70,6 KB · Wyświetleń: 352
Do góry