reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Super !❤️ Pierwsze cztery kółka niuni :D

Fajna :) a smoczek już leży na kolderce ?:D

Chyba nie będę umiała online :( ale spróbuję , bo nie stresowała bym się tak jak na żywo twarzą w twarz.

Tam też nie. Ale mój ciągle mówił , że szef im rozliczenie zabiera, sam rozlicza i kasa w kieszeń. Może tak robić ? Czy po prostu nie rozlicza bo nie ma umowy ?

Mam nadzieję , że tak po tygodniu się w któreś wcisnę [emoji23] chociaż tyłek urósł z dwa rozmiary .. musiałam ostatnio majtki kupić większe bo nie wchodziły [emoji16] ale to też widać po rozstepach [emoji16] mój zadowolony , ja nie bardzo haha :p

Mamy tylko jakieś papierek z tamtego roku ile zarobił co miesiąc. Ale to nie jest raczej żadne rozliczenie.
Zobacz załącznik 876923 Zobacz załącznik 876924
Jaka spostrzegawcza :D byl przy misiu ale spadl :p

reklama
A oto mój wymarzony fotel, o którym wczoraj pisałam [emoji16]
20180712_220713.jpg

Załączniki

• 20180712_220713.jpg
    20180712_220713.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 343
Jeśli dostał od tego pracodawcy pit albo rozliczał się rocznie za granicą to dochód legalny. Jeśli te dochody nie były uwzględniane w rozliczeniu rocznym to tak jakby ich nie było.
Pracodawca jego to firma polska czy zagraniczna?

Mój mąż jak pracował na kontraktach za granicą to zawsze dostawał pita i każda wypłata wliczona była w dochód do rozliczenia.
Mój nie dostał żadnego pitu. Firma zagraniczna

Ja to mam szczęście, mój lekarz 24go idzie na urlop, 2tyg. Termin na 8.08 chociaż raczej nie dociągnę [emoji33] tak wiec dziewczyny, od 18go (ciąża donoszona) będę zapraszać małą do wyjścia [emoji23] zaplanowałam wykorzystywać męża ❣️ posprzątać generalnie dom [emoji536][emoji1323][emoji1323][emoji1323] umyć okna sztuk dwie [emoji91][emoji91][emoji91] co jeszcze proponujecie?[emoji3]
Ja polecam tą piłkę która wstawiłam [emoji23] chociaż sama nie wiem czy to nie zbieg okoliczności tylko. Bo strasznie mi zaczęło biodra rozpierać boleśnie, aż mi nogi dretwieja, skurcze od podbrzusza w dół , czasem twardnienie brzucha, rzadko boleśnie jak na okres. Więc wszystko naraz. Ale nie wiem czy piłka po prostu sobie nie wzmoglam tych objawów. Bo po kochaniu się rano z moim, sprzątaniu mieszkania i kilku spacerach w ciągu dnia miałam tylko te uczucie kopania prądem w podbrzuszu. Od pół godziny kręcę się na piłce i jest coraz ciezej. Jak pomyślę , że miałabym dzisiaj urodzić to się jednak boje i nie czuję się gotowa haha [emoji23]

Moja ginekolog mówi, że prawdopodobne, że urodzę przed czasem. Natomiast ja myślę, że jednak bliżej terminu [emoji14] Mimo drobnych bóli, ciągnięć, skurczy [emoji14]
No ja wlasnie czułam sie wspaniale do 30 tyg i potem klops , teraz to jest dzień dwa ze moge nawet cos porobić a sa dni jak teraz , ze nie jestem w stanie - musze leżeć , brzuch sie stawia , czuje ciężar na dole , kucia i jest to dosc silne az boje sie gdzies wyjsć . To moja druga ciąża i mimo, ze pojedyncza to w tym 3 trymestrze czuje sie duzo gozej niz poprzednio :( lekarz kwalifikująca do porodu tez mówiła , ze raczej nie dotrwam do terminu .

reklama
Do góry