Anulaa88
Fanka BB :)
Świetna sprawa[emoji16] na pewno się przydadzą[emoji16]Na polepszenie humoru dzisiaj dostałam taka nagrodę z konkursu na fejsie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetna sprawa[emoji16] na pewno się przydadzą[emoji16]Na polepszenie humoru dzisiaj dostałam taka nagrodę z konkursu na fejsie![]()
Te książeczki sa super !! MieliśmyNa polepszenie humoru dzisiaj dostałam taka nagrodę z konkursu na fejsie![]()
Lekko ponad 2200 więc szału nie ma.A ile waży maluch?
Bo miałam Polna Poznań i leszno do wyboru. Mój lekarz z Polnej jest na urlopieCzemu w Lesznie?
Tez mnie to dziwi ale chyba wiedza co robią. Przenieśli mnie na ginekologie tu już tak ładnie nie jest.Mój gin mówił , że jak wody odejdą to w ciągu 24 h powinno być rozwiązanie. To jak długo będą czekać? I dali Ci obiad jak masz mieć cc?
I specjalnie jechalas do Leszna??Bo miałam Polna Poznań i leszno do wyboru. Mój lekarz z Polnej jest na urlopie
Tez mnie to dziwi ale chyba wiedza co robią. Przenieśli mnie na ginekologie tu już tak ładnie nie jest. Zobacz załącznik 877148
No to będzie mniejszy, ale najważniejsze, że zdrowy ☺ na kiedy masz termin?Lekko ponad 2200 więc szału nie ma.
Waga jest ok-poza tym pamiętaj,że to USG często się myliLekko ponad 2200 więc szału nie ma.
Nie mam skurczy wcale właśnieI specjalnie jechalas do Leszna??
Masz jakies skurcze czy cos? I tak dlugo czekaja jak wody juz dawno odeszly??
Zupka krupniczek? A to drugie to makaron z truskawkami?Bo miałam Polna Poznań i leszno do wyboru. Mój lekarz z Polnej jest na urlopie
Tez mnie to dziwi ale chyba wiedza co robią. Przenieśli mnie na ginekologie tu już tak ładnie nie jest. Zobacz załącznik 877148
Termin z om na 13 sierpnia a z usg na 14 sierpnia. Dzięki dziewczyny za słowa otuchyNo to będzie mniejszy, ale najważniejsze, że zdrowy ☺ na kiedy masz termin?