reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Daguś! Ktoś mi wspomniał, że Twój mąż zażywał Fertilman. Miał zalecone, czy tak po prostu zażywał? Rozumiem, że skuteczny. ;)
Nie kochana, moj zazywał Salfazin. (I jedno opakowanie Navitinu ale to tylko dlatego, ze nam sie terminowalo w aptece i kupilam za 5 zl xD). A ten Salfazin bral 3 miesiace i akurat po tych 3 zaskoczylo, tyle ze on mial badania nasienia i wszystko było ok. Bardziej mu to wciskałam, bo tez juz tracil wiare ze sie uda ;)
U nas "problem" byl po mojej stronie niestety, albo i stety bo kobietw podobno.łatwoej sie leczy :)

Nie kochana, moj zazywał Salfazin. (I jedno opakowanie Navitinu ale to tylko dlatego, ze nam sie terminowalo w aptece i kupilam za 5 zl xD). A ten Salfazin bral 3 miesiace i akurat po tych 3 zaskoczylo, tyle ze on mial badania nasienia i wszystko było ok. Bardziej mu to wciskałam, bo tez juz tracil wiare ze sie uda ;)
U nas "problem" byl po mojej stronie niestety, albo i stety bo kobietw podobno.łatwoej sie leczy :)
A widzisz. :) My właśnie 24 lipca jedziemy na badania nasienia. ;) Chyba, że jakimś cudem okaże się, że jednak przesunęła mi się owulacja w tym cyklu z cudownym skutkiem. :p

Nie umiem dokladniej pokazac tej krechy. Moj brat twierdzi ze widac cos na zdjeciu.

Załączniki

• 20180714_102237.jpg
    20180714_102237.jpg
    568,7 KB · Wyświetleń: 161
A widzisz. :) My właśnie 24 lipca jedziemy na badania nasienia. ;) Chyba, że jakimś cudem okaże się, że jednak przesunęła mi się owulacja w tym cyklu z cudownym skutkiem. :p
Dobrze, ze je robicie. Moim zdaniem to podstawa, jak jak u kobiety badania hormonów... :) U mnie byl problwm z tarczyca, gdzie rok wczesniej badana była idealna ;) i początek policystycznych jajników. Czasami problem lezy w błachostce. Im szybciwj sie zdiagnozije tym lepiej. Dlatego dla mnie lekarz, ktory twierdzi ze nalezy sie martwic po roku nieudach prob zajacia w ciaze powinien puknąc aiw w glowe :)

Nie umiem dokladniej pokazac tej krechy. Moj brat twierdzi ze widac cos na zdjeciu.
ja widze i sie nawet za bardzo przygladac nie musze. ale ja moge ci pokazac moje testy ktore polezaly jak wygladaja.. jeden to nawet jest zaróżowiony. dlatego nie wierze w takie rzeczy. powtorz sobie w poniedzialek na spokojnie.

Dobrze, ze je robicie. Moim zdaniem to podstawa, jak jak u kobiety badania hormonów... :) U mnie byl problwm z tarczyca, gdzie rok wczesniej badana była idealna ;) i początek policystycznych jajników. Czasami problem lezy w błachostce. Im szybciwj sie zdiagnozije tym lepiej. Dlatego dla mnie lekarz, ktory twierdzi ze nalezy sie martwic po roku nieudach prob zajacia w ciaze powinien puknąc aiw w glowe :)
U mnie też jest problem z tarczycą, właśnie do mojego lekarza już będę musiała iść prywatnie. Odkąd leczyłam się euthyroxem i dietą to cykle były 27-28 dniowe a tu już 39 dc i ogolnie dziwna sytuacja.

reklama
Widze, jak wrocisz do domu to sie postaraj kupić czuły test. U mnie cień na zwykłym tescie pokazal sie chyba z 18dpo, a na czułym juz 9dpo bylo cos widac. Trzymam kciuki:*
U mnie też jest problem z tarczycą, właśnie do mojego lekarza już będę musiała iść prywatnie. Odkąd leczyłam się euthyroxem i dietą to cykle były 27-28 dniowe a tu już 39 dc i ogolnie dziwna sytuacja.
No dziwna sytuacja. Tez rok temu miałam jeden cykl ponad 40 dniowy, a tak zawsze 33 dni. Lekarz napewno cos zaradzi :)

Do góry