reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
My już po rosóle u teściowej i drugim dniu u rodziców. Wyłożyłam się na kanapie i już myślę co upiec. Małżonek się wkurza i mówi że nic.
Nawet dziś mi całą kuchnie ogarnął rano. Ja sobie miałam tylko zlew umyć i naolejować.
Może pójdę jeszcze sprawdzić torby raz torby do szpitala dla siebie i małej. Albo w garderobie coś ogarnąć. Boże nie mogę tak bezczynnie siedzieć...
Kasia jest niedziela masz męża.. weź się walnij i przytulaj , ogladnijcie jakiś film .. jeszcze się narobisz w najbliższym czasie [emoji39][emoji39]

Dzisiaj widzę cicho na forum. Czytam z doskoku i nawet jestem na bieżąco :)

Teściowie byli, dali nam placka , trzy obiady , śliwki, jabłka , sok świeżo wyciskany .. wypili kawę i pojechali ;)
My z okazji meczu zamówiliśmy pizze , szkoda że przyjedzie dopiero po meczu [emoji23][emoji23]
Zastanawiam się co robić wieczorem. Czy przytulać się pod kocykiem czy gdzieś jednak wyjść
My też wróciliśmy od teściowej[emoji4]oczywiście byleby zdążyć na mecz[emoji23][emoji16]
przy meczu to chyba wszystkie pizzerie obciążone[emoji39]
A może wyjdźcie, gdzieś wieczorkiem?[emoji16]

Dzisiaj widzę cicho na forum. Czytam z doskoku i nawet jestem na bieżąco :)

Teściowie byli, dali nam placka , trzy obiady , śliwki, jabłka , sok świeżo wyciskany .. wypili kawę i pojechali ;)
My z okazji meczu zamówiliśmy pizze , szkoda że przyjedzie dopiero po meczu [emoji23][emoji23]
Zastanawiam się co robić wieczorem. Czy przytulać się pod kocykiem czy gdzieś jednak wyjść
Najpierw wyjść potem się przytulać ☺

Biedna.. i Ciebie nie ominęły ciążowe dolegliwości. Weź nospe, magnez i odpocznij. Ale nie masz chyba skurczy ?
Skurczy nie mam. Spina się cały brzuch i tylko na chwilę piszą. Wzięłam magnez, nospe i zaczyna być lepiej. Do tego coś od żołądka mnie męczy. Wczoraj byliśmy u ojca siostry na urodzinach, był gil, tort i pełno innych pyszności plus jazda 4godziny w obie strony cały dzień na siedząco i pewnie dlatego.
Współczuję. Weź może spróbuj z nosa albo magnezem ten brzuch wyciszyc. Chociaż dzisiaj na mnie magnez też nie podziałał.

@klaudiaa975 ja w tym roku też nie Skorzystałam z pogody, nawet nie te upały nie cieszą. Urlopu też nie robiliśmy, nawet nie miałam na to siły. Za rok odbijemy .
Dobrze, że możesz leżeć w domku, zawsze to lepiej. Testowa do kiedy jest i chyba zabiera Martę do siebie z tego co pamiętam?

Troszkę są szorstkie ale przez to lepiej wodę chłoną.[emoji5]
To nie dla mnie [emoji16]Ja piorąc ręczniki do proszku dodaję sody, a płynu daje minimalnie i dolewam octu. Ręczniki są chłonne i miłe w dotyku[emoji16] trochę z tym zabawy, ale warto. Stara metoda, ale skuteczna[emoji16]

My też wróciliśmy od teściowej[emoji4]oczywiście byleby zdążyć na mecz[emoji23][emoji16]
przy meczu to chyba wszystkie pizzerie obciążone[emoji39]
A może wyjdźcie, gdzieś wieczorkiem?[emoji16]
Tylko u nas ten problem ze pogada byle jaka i ten mecz się skończy najwcześniej o 19 .. także pewnie to będzie zależało czy będzie dogrywka i ile to potrwa [emoji23]
Najpierw wyjść potem się przytulać [emoji5]
Nierealne :) jak gdzieś wyjdziemy wrócimy o 21 zanim się umyje to już będę tak śpiąca że tylko łóżko i sen będzie dla mnie przyjemnością [emoji39][emoji57] także albo jedno albo drugie

Mnie chyba przeraża fakt tego że po kupce pewnie trzeba to jakoś zapierać i paciac się w tym. To nie dla mnie [emoji39]
A ciśnie podziwiam za chce ci się paciac mając jeszcze dwójkę starszych dzieci [emoji39] a będziesz miała chociaż przerwę od pracy zawodowej ? :)
Chciałabym zrobić sobie rok przerwy - mysle , ze bede doradzać mężowi i jak mała mi na to pozwoli to chciałabym mu pomagać , ale zobaczę jak to wyjdzie w praktyce :)

Tylko u nas ten problem ze pogada byle jaka i ten mecz się skończy najwcześniej o 19 .. także pewnie to będzie zależało czy będzie dogrywka i ile to potrwa [emoji23]Nierealne :) jak gdzieś wyjdziemy wrócimy o 21 zanim się umyje to już będę tak śpiąca że tylko łóżko i sen będzie dla mnie przyjemnością [emoji39][emoji57] także albo jedno albo drugie
To nie wiem..[emoji16][emoji23] u nas jest ładna pogoda, więc dlatego wybrałbym wyjście[emoji16]

reklama
Do góry