reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Też myślałam , że już więcej wizyt mnie nie czeka a jutro kolejna i czuję , że nie ostatnia [emoji23] zazdroszczę pogody [emoji173]️
To już będzie bezpieczny tydzień :) fajnie :) u mnie się zacznie 40 wtedy i jestem przerażona , że tyle dotrzymałam a mała ma mnie gdzieś i siedzi sobie dalej [emoji23]

U mnie to raczej na pewno ostatnia bo od 24go lekarz na urlopie 2 tyg[emoji3] to wraca na mój termin, a tyle to bez jaj ale na bank nie wytrzymam [emoji23]
Ja oczywiście bym chciała żeby już wychodziła a ona to może mieć gdzieś i wyjdzie za kilka tygodni [emoji3] najśmieszniejsze jest to, ze w 30tyg leżałam w szpitalu z szyjka, wtedy było żeby chociaż do 35 dotrzymała a teraz nic [emoji3]

reklama
Właśnie zakocham [emoji173]️ według mnie uczucie do faceta a uczucie do dziecka jest nieco inne i nie ma co tych uczuć łączyć , od jednego uciekać żeby drugie było mocniejsze. Ja już kocham córkę nad życie a pewnie z dniem kiedy się urodzi bede kochała jeszcze mocniej co nie znaczy , że zamierzam zaniedbać K. :p
Tez wydaje mi się że uczucia są inne .
Bardziej mi chodziło o okazanie tych uczuć . Jakoś tak obserwując kobiety mam wrażenie że zapominają że tez są żonami [emoji39] całą uwagę skupiają na dziecku a mąż przecież duzy i zrozumie.. a guzik prawda. Oni czasem więcej jak dzieci potrzebują [emoji16]
Dlatego dziś ci pisałam żebyś się jeszcze Kamilem zajęła póki jest a nie ciągle przygotowania to przyjścia małej i ' byleby już wyszła ' i tylko Alicja ci w głowie [emoji16]
Widać że bardzo nie możesz się jej doczekać [emoji39]

Nie przejmuj sie ;) moze dala w razie wymiany jesli by ci sie nie spodobalo lub bylo za male ;) a jesli wrednie to miej to gdzies ;) przynajmniej wiesz ile stracila ;)

Wrednie. To matka mojego cudownego ojca, to jest czarownica. Myślę , czy nie wydać komuś nawet tych ubranek. Chyba nie chce żeby moja córka je nosiła. Ktoś chętny ?[emoji23]

U nas upal, chociaz moj M nie poci sie tak jak ja :D musialam wiatrak odpalic, zeby jakos wytrzymac. A kielbasy to juz sporo zjadlam w tym roku z grilla, jeszcze zanim zgaga zaczela mnie dopadać. Teraz bym nie ryzykowala, raz zjadlam i bekalam caly dzien[emoji85]

My też ostatnio spimy z wiatrakiem. Nie słychać , nie wieje nie wiadomo jak , a powietrze takie cudowne :D ❤️
Ja jeszcze nie mialam okazji :( nie przepuszczę tej okazji we wtorek :D na szczęście zgagi nie miałam jeszcze nigdy w życiu ale podejrzewam , że nie za super uczucie. Mój ostatnio pół nocy tak bekal i się męczył a ja dopiero nad ranem sobie przypomniałam , że mam rennie i mu dalam. Wziął dwie , chwilkę possal i przeszło moment ;)

Ja mam wizyte w czwartek.. a dzis od rana mnie mdli,nie wazne co zjem..

Odpoczywaj :*
Staram się, ale jestem jakas poddenerwowana. Wszystkoni wszyscy działają mi na nerwy, aż jestem nawet na siebie zła ;).
Mnie rano strasznie mdliło, mimo że miałam pusty żołądek.

Staram się, ale jestem jakas poddenerwowana. Wszystkoni wszyscy działają mi na nerwy, aż jestem nawet na siebie zła ;).
Mnie rano strasznie mdliło, mimo że miałam posty żołądek.
Na pusty zoladek tez mnie mdli ,to z glodu poprostu ;) a u mnie to trwa od rana do teraz.. do tego czuje taka delirke jakby.. dziwne.. ;)
Nie nerwuj sie ;) wycisz sie,wlacz sobie ulubiona muzyke ,zrelaksuj ;)

reklama
My też ostatnio spimy z wiatrakiem. Nie słychać , nie wieje nie wiadomo jak , a powietrze takie cudowne :D [emoji173]️
Ja jeszcze nie mialam okazji :( nie przepuszczę tej okazji we wtorek :D na szczęście zgagi nie miałam jeszcze nigdy w życiu ale podejrzewam , że nie za super uczucie. Mój ostatnio pół nocy tak bekal i się męczył a ja dopiero nad ranem sobie przypomniałam , że mam rennie i mu dalam. Wziął dwie , chwilkę possal i przeszło moment ;)
Akurat w nocy jest mi chlodno ale w dzien caly czas mam słońce w mieszkaniu. Ciesz sie, ze nie masz zgagi. Moj ma czesto a ja do czasu ciazy nie znalam tego okropnego uczucia ale rennie przynosi ulge ;) jedyne leki jakie biore w ciazy.

Do góry